Yli 1600 haki Vaasan seudun Energialähettilääksi

Julkaistu 2012-03-05 10:26:32 EET.

Vaasanseudun Kehitys Oy:n tiedote 5.3.2012

Mittavan huomion saaneessa Vaasan seudun energialähettilään rekrytoinnissa on hakuaika päättynyt. Valittu henkilö kuittaa kesätyöstä peräti 30 000 euroa ja yhteistyökumppanien tuella hänelle järjestetään mm. auto, hotellimajoitus ja ruokailu. Tehtävissään hän perehtyy alueen energiakeskittymän 12 yritykseen ja raportoi kokemuksistaan lähinnä sosiaalisessa mediassa.

Hakukriteereissä painotettiin teknistä taustaa ja kiinnostusta energia-alaa kohtaan sekä sosiaalisen median käytön hallintaa. Tehtävään pyrki peräti 1624 henkilöä, jotka kokivat täyttävänsä kriteerit. Kesätyön organisoinut Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on tyytyväinen sekä hakijoiden määrään että korkeaan tasoon.
Kerättyjen tietojen perusteella tyypillinen hakija on alle kolmekymppinen teknisen alan korkeakouluopiskelija, joka työskentelee sujuvasti englanniksi ja pärjää hyvin myös ruotsiksi. Tiedon rekrytoinnista hän sai Facebookista tai muualta netistä. Tämän kaltaisesta kohderyhmästä Vaasan seudun energiakeskittymän yritykset etsivät jatkuvasti tulevaisuuden osaajia.

Jatkoon pääsee kaksikymmentä parasta, joiden joukosta VASEK ja työnantajayritykset valitsevat viisi sopivinta. Kärkiviisikko esitellään kampanjasivulla 30. maaliskuuta. Vaasan seudun Energialähettilään valinta julkistetaan 18. huhtikuuta.

Lisätietoja:

www.energyvaasa.fi/lahettilas
http://www.energyvaasa.fi/tyopaikat


Takaisin