Vietä viikonloppu improillen!

Julkaistu 2016-10-11 14:53:05 EEST.

Vaasassa järjestetään ImproWasation-festivaali 14.-16. lokakuuta. Festivaalin aikana järjestetään koulutuksia ja esityksiä sekä nähdään improvisaation kärkinimiä Suomesta ja Pohjois-Amerikasta. Esitykset ja koulutukset ovat avoimia kaikille.

Yökerho Fontanassa nähdään kaksi improvisaatioklubi-iltaa, sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina 14.10. lavalle nousevat suomalais-amerikkalainen impropari Kaisa Kokko & Trent Pancy, vaasalainen Intopiukeet sekä festivaalin vastuuopettajien kokoonpano. Lauantain 15.10. klubi-illassa yleisöä viihdyttävät helsinkiläisryhmät ITU Impro ja IMP sekä kansainvälinen The ImprovAcademy Ensemble. Klubit alkavat kello 21.00.

Opi improa

Esitysten lisäksi ImproWasation-viikonloppuna järjestetään 13 improvisaatiokurssia. Kurssit sopivat alkajista edistyneisiin. Kurssikattaus on musikaali-improvisaatiosta liike- ja runoimprovisaatioon. Kouluttajista nimekkäin on Kanadasta saapuva improvisaatioguru Shawn Kinley, joka on opettanut ja esiintynyt yli 50 maassa 35 vuoden aikana. Kurssit järjestetään TaiKonin tiloissa kasarmialueella.
 
Lisätiedot:
www.improwasation.fi
www.intopiukeet.fi
 

Takaisin