VAMOK esittää Kaisa Hakalaa SAMOKin hallitukseen

Julkaistu 2014-09-22 10:17:33 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK on edustajiston kokouksessaan 9.9.2014 päättänyt yksimielisesti esittää hallituksen puheenjohtajaa Kaisa Hakalaa Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n hallitukseen vuodeksi 2015.

Toimiessaan VAMOKissa Hakala on osoittanut erinomaista yhteistyökykyä, vahvaa omistautumista opiskelijan asialle sekä jatkuvaa halua kehittää toimintaa.

- Kaisa on hyvä ja luotettava johtaja, jonka kanssa on ollut helppo työskennellä. Kaisa hallitsee myös vaikuttamisen lainalaisuudet, mistä esimerkkinä tehty työ Vaasan joukkoliikenteen kehittämiseksi. Opiskelijakunta on tänä vuonna ottanut jälleen isoja harppauksia eteenpäin, eikä vähiten Kaisan määrätietoisen työn ansiosta, hallituksen varapuheenjohtaja Joonas Korhonen kertoo.

Kaisa Hakala on 26-vuotias sosiaalialan opiskelija ja pitkän linjan opiskelija-aktiivi. Hän on kokenut ja monipuolisesti osaava ja ollut mukana opiskelijakunnan toiminnassa jo vuodesta 2011. Hakala on toiminut tutorina vuosina 2011-12, edustajistossa vuosina 2012, hallituksen varapuheenjohtajana ja sosiaalipoliittisena vastaavana vuonna 2013 sekä hallituksen puheenjohtajana kuluvan vuoden. Opiskelijan arki on Hakalalle tuttua ja työ opiskelijan paremman huomisen puolesta sydämen asia.

- Mielestäni SAMOK tarvitsee ensi vuonna hallitukseen kokemusta ja vahvaa tekemisen meininkiä. Ensi kevään eduskuntavaalit ja hallitusohjelmaneuvottelut määrittävät hyvin pitkälti Suomen tulevaisuuden ja sinne opiskelijoiden sanaa on syytä saada kuuluviin. Tärkeänä kysymyksenä nostan opiskelijoiden kasvavat haasteet jaksamisessa. Opiskeluterveydenhuollon puutteellinen tilanne pitää saada viimein ratkaistua, jotta opiskelijat saadaan työkykyisinä työurille. Uskon, että olen juuri sellainen kokenut tiimipelaaja, jollaisen opiskelijaliike ensi vuonna tarvitsee, Kaisa Hakala toteaa.

SAMOKin hallitus vuodelle 2015 sekä muut sääntömääräiset asiat päätetään liittokokouksessa Helsingissä 21.-22.11.2014.

Kaisaan voi tutustua paremmin osoitteessa www.facebook.com/kaisasamokiin2015.

Lisätietoja:

Kaisa Hakala
kaisa.hakala@vamok.fi
                                                                                                                                                              
Kampanjapäällikkö Joonas Korhonen
joonas.korhonen@vamok.fi

Takaisin