VAMKin TV-mainos voitti Kuukauden Parhaat Sekunnit

Julkaistu 2012-04-19 10:08:25 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulun, VAMKin televisiomainos ”Sähköauto” on voittanut maaliskuun Kuukauden Parhaat Sekunnit. ”Hauska, osuvasti mainostettavaa tuotetta kuvaava spotti, kohderyhmäänsä puhuttelevaa huumoria, erottuu ja jää mieleen”, kuuluivat kilpailuraadin perustelut.

VAMKin televisiomainokset kuvattiin joulukuussa 2010, ja ensimmäinen VAMK-mainos nähtiin televisiossa tammikuussa 2011. Tämän vuoden mainoskampanjat esitettiin valtakunnallisesti MTV3 ja SubTV –kanavilla. Kilpailun voittanut Sähköauto oli yksi neljästä esitetystä spotista.

Mainoksen suunnitteli vaasalainen mainostoimisto C2 Advertising yhteistyössä VAMKin tiedotus- ja markkinointitiimin kanssa. Tuotantoyhtiö on Kennel Helsinki.

– Kohderyhmää parhaiten puhutellaksemme mainosten tyylilajiksi valikoitui huumori. Mainoksissa esiintyy Nieminen-hahmo, joka työskentelee insinöörinä, tai haluaisi työskennellä insinöörinä. Valitettavasti Niemisellä on työelämän kannalta aika isoja puutteita kyvyissään, vaikka suuri luotto itseensä onkin. Niinpä Niemisen Esimiehelle ei jää muita keinoja kuin passittaa mies takaisin kouluu n - energiseen VAMKiin. kertoo Mikko Vartiainen mainostoimisto C2 Advertisingista.

Kuukauden parhaat sekunnit esitetään MTV3-kanavalla perjantaina 20.4. klo 22.45 ja SubTV:llä lauantaina 21.4. klo 17.10, jossa mainos ja sen tekijät ovat esittelyssä.

Kuukauden Parhaat Sekunnit on MTV3:n, Subin ja MTL:n yhteinen mainoskilpailu, jossa vaihtuvajäseninen raati arvioi edellisen kuukauden aikana ensiesityksensä saanutta tv-mainontaa. Ajankohtaisia, idealtaan ja toteutukseltaan onnistuneita Kuukauden Parhaat Sekunnit -mainoselokuvia on palkittu vuodesta 1994 lähtien. Maaliskuun kilpailuraatiin kuuluivat Julius Miikkulainen Kingistä, Kira Kaisla JWT:ltä, Lilli Loiri-Seppä Skandaalista ja Tarja Virmala MTL:stä.

Lisätietoja:

Mikko Vartiainen, copywriter/projektipäällikkö, mainostoimisto C2 Advertising, puh. 040 563 6717
Sari Mäkisalo, ma. tiedotus- ja markkinointipäällikkö, VAMK, puh. 040 075 9550

tai http://spotti.mtv3.fi/site/mtv3/kuukaudenparhaatsekunnit.jsp?sl2=1

Takaisin