VAMKin opiskelijapalvelut tukevat kaikissa opintojen vaiheissa

Julkaistu 2016-03-15 15:37:27 EET.

Opiskelun aloittaminen on innostavaa ja haastavaa. Opinnoista selviämisen lisäksi monella on edessään kokonaan uusia elämänvaiheita: vastuu kaikenlaisten käytännön asioiden hoitamisesta ja omassa kodissa asuminen kenties uudella paikkakunnalla.

Tiistaina 15.3. VAMKin opiskelijaravintola Serverissä järjestetyllä hyvinvointitorilla opiskelijoilla oli mahdollisuus keskustella hyvinvoinnin ammattilaisten kanssa ja saada vinkkejä sujuvampaan arkeen.

- Tällaisia tapahtumia järjestetään, jotta opiskelijat saisivat tietoa, mistä apua voi saada ja sen hankkiminen koettaisiin mahdollisimman vaivattomaksi, kertoo VAMKissa terveydenhoitajana työskentelevä Hanna-Mari Joutsen.

Lukuisten hyvinvointipalveluiden lisäksi VAMKissa on tarjolla useita opiskelijapalveluita, jotka auttavat opiskelijaa toteuttamaan opintosuunnitelmaansa ja uraansa kaikissa opintojen vaiheissa.

www_mikkoKlaara.jpg

VAMKissa sairaanhoitajaksi opiskeleva Mikko Pahkasalo on harjoittelujaksolla nuorisoasema Klaarassa. Hyvinvointitorilla Mikko oli auttamassa liiallisen pelaamisen kanssa kamppailevia.

www_terveydenhoitajat.jpg

Hanna Vaasan Vanhasta Apteekista antoi vinkkejä tulevaan allergiakauteen. VAMKin terveydenhoitajat Jenni Lehtinen ja Hanna-Mari Joutsen kertoivat unen ja sen laadun askarruttaneen monia opiskelijoita.

www_srk.jpg

Oppilaitospappi Teija Pitkänen (kesk.) kehotti tulemaan juttusille, jos jokin asia elämässä askarruttaa tai painaa mieltä. Teija on tavattavissa keskiviikkoisin klo 13-15 huoneessa A2049 (11.5.2016 saakka).

Kuvat: Eliina Salmela

Takaisin