VAMKin auditointisopimus allekirjoitettu

Julkaistu 2019-11-19 14:22:53 EET.

VAMKin kolmannen kierroksen auditoinnin toteuttaa Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) ensi vuoden syksynä. Karvin toimintamalli perustuu kehittävään arviointiin, jossa kantavana ajatuksena auttaa korkeakoulua toimintansa kehittämisessä tunnistamalla vahvuudet ja hyvät käytännöt sekä antaa suosituksia kehittämiskohteista.

Auditoinnissa selvitetään vastaako VAMKin laatutyö eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita ja tuottaako laatujärjestelmä tarkoituksenmukaista tietoa korkeakoulun strategian toteuttamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi sekä millaisia ja miten vaikuttavia nuo kehittämistoimenpiteet ovat olleet.

Nyt allekirjoitetussa sopimuksessa sovittiin auditoinnin yksityiskohdista ja aikatauluista. VAMKin auditointi on kansainvälinen ja auditoijat vierailevat korkeakoulussamme 27.-28.10.2020.

Auditoinnin arviointialueet ovat:

I Osaamista luova korkeakoulu

II Vaikuttava ja uudistava korkeakoulu

III Kehittyvä ja hyvinvoiva korkeakoulu

IV Oppiva korkeakoulu

Oppiva korkeakoulu on korkeakoulun itse valitsema arviointialue – VAMK valitsi kohteeksi Työelämäyhteistyön.

Lisäksi auditointiin sisältyy vertaisoppimiskohteen ja kumppanin valinta, VAMK valitsi yhteistyökumppaniksi Yrkeshögskola Novian ja kohteeksi opinnäytetyöprosessin: Sujuva opinnäytetyöprosessi – valmiiksi määräajassa.

auditointi.jpg

Kuvassa VAMKin laatupäällikkö Tarja Kettunen, Karvin osaamisyksikön päällikkö Marja-Liisa Saarilammi, Karvin arviointiasiantuntija Hanna Väätäinen ja alarivissä VAMKin rehtori Tauno Kekäle ja Karvin arviointineuvos Sirpa Moitus.

 

 

Takaisin