VAMK ylpeänä esittää!

Julkaistu 2016-11-01 12:30:02 EET.

VAMKin opiskelijat ja uudet energiset tilat ovat pääosissa ensi vuoden koulutustarjontaa esittelevissä toteutuksissa:

Hakijan opas 2017 -esite: Painetussa Hakijan opas -esitteessämme esitellään VAMKin koko koulutustarjonta napakassa paketissa. 16-sivuisessa esitteessä on käytetty lyhytosoitteita, mikä helpottaa verkkosisältöihin tutustumista. Esite on katsottavissa sähköisesti täällä. Suoraan kotiin kannettuna esitteen voi tilata täältä.

VAMK-hakijanopas-KANSIKUVA350.jpg

Haku.vamk.fi -verkkoversio: Perinteisen painetun version lisäksi koulutukset esitellään verkkoversiossa, jossa hyödynnetään aitoja some-sisältöjä ja omia opiskelijoitamme. Uuden ilmeen ja tuoreita sisältöjä saaneeseen verkkoversioon voi tutustua osoitteessa haku.vamk.fi.

VAMK 360-kierros: Uusissa tiloissa voi kuljeskella virtuaalikierroksella. Pääset etenemään tilasta toiseen klikkailemalla VAMK-merkkejä. Kerroksesta toiseen voit mennä klikkailemalla vasemmassa yläkulmassa olevia värillisiä kerrostunnisteita. Virtuaalikierroksen on tehnyt tietojenkäsittelyn opiskelija Richard Gustafsson.

Opiskelijavideot: 12 päiväopintoina suoritettavasta ja yhdestä YAMK-koulutuksesta on toteutettu noin minuutin kestävät videot, joissa opiskelijat kertovat opinnoistaan, opiskeluelämästään ja -kaupungista. Videot löytyvät YouTube-kanavaltamme: https://www.youtube.com/user/VAMKyourself

www_videokuva.jpg

Lisätietoja:
Markkinointisuunnittelija Eliina Salmela
eliina.salmela@vamk.fi

Takaisin