#VAMK on the Air – tapaa kampusradiomme juontajat!

Julkaistu 2014-11-19 10:17:51 EET.

Energinen VAMK kuuluu tulevana keväänä radioaalloilla, kun #VAMK on the Air -radioshow starttaa netissä Radio Luxin kanavalla 14.1. lähtien.

Joka keskiviikkoilta, 11 lähetyksen ajan, keskustelua ovat virittelemässä VAMKin opiskelijat Tommi Mäki ja Mira Tuominen. Lähetyksissä ruoditaan opiskelijaelämään läheisesti kytkeytyviä teemoja, kuten vaihto-opiskelua, yritysprojekteja, työharjoittelua sekä opiskelijoiden edunvalvontaa.
 
Toinen juontajista, Tommi Mäki, 22, Koskenkorvalta on kolmannen vuoden tradenomiopiskelija. Monipuolisesti urheilua harrastava Tommi haki aikoinaan VAMKiin, koska halusi opiskelemaan ennalta outoon kaupunkiin. Uudet ympyrät ja hyppy tuntemattomaan kiehtoivat nykyään opiskelijapolitiikassa vaikuttavaa Tommia.

- Valintani helpottui, kun kuulin tuttaviltani koulun kansainvälisestä ilmapiiristä ja Vaasan hyvistä vapaa-ajanviettomahdollisuuksista, muistelee Tommi.

Reilun parin vuoden kokemuksella erityisesti meri ja rantaa kiertävät lenkkeilyreitit ovat tulleet Tommille tutuiksi.

- Tekemistä kaupungissa kyllä riittää penkkiurheilusta kulttuuriin, Tommi vinkkaa.

VAMK-ilosanomaa kansalle

Tommin juontajapari Mira Tuominen, 22, Ilmajoelta opiskelee sairaanhoitajaksi. Mira nimeää VAMKin parhaiksi puoliksi opiskelijoiden vaikuttamismahdollisuudet ja mahtavan yhteishengen.

- Opiskelusta ovat parhaiten jääneet mieleen lukuisat harjoittelut, joita kuuluu sairaanhoitajan opintoihin ensimmäisestä vuodesta lähtien, Mira kertoo.

Radiojuontajana Mira haluaa löytää uusia puolia itsestään ja saada mielenkiintoisia kokemuksia, joita voi muistella vanhana keinutuolissa. Myös Tommi odottaa mukavaa kevättä radiopestin parissa.

- Meille on tulossa studioon useita mielenkiintoisia vieraita, joten varmasti hauskaa meininkiä riittää, Tommi lupaa.

Mira ja Tommi ovat Radio Luxissa haastateltavina tiistaina 25.11. klo 10.30.

‌www_juontajat.jpg

#VAMK on the Air -lähetykset starttaavat keskiviikkona 14.1.2015 klo 18.00-19.00 nettiradiossa radiolux.fi.

Takaisin