VAMK-opiskelija palkittiin työstä vanhusten parissa

Julkaistu 2012-11-08 13:06:55 EET.

Vaasan kaupungin Kulttuurikeskus järjesti yhdessä Vaasan kaupungin Eläkeläisneuvoston kanssa Seniorijuhlan perjantaina 2.11.2012. Juhla on järjestetty vuodesta 1996 lähtien ja se on avoin kaikille eläkeläisille.

Tänä vuonna juhlan yhteydessä jaettiin kunniakirjat ansiokkaasta työstä vanhusten parissa. Yksi palkituista oli VAMKissa sosionomiksi opiskeleva Jaana Miekka. Palkitsemisperusteluissa mainittiin muun muassa, että Miekka on osoittanut erityistä kiinnostusta ja aktiivisuutta toiminnassaan ikäihmisten parissa.

– Jaanalla on laajan teoriatietämyksen lisäksi hyvä ja lämmin vuorovaikutussuhde iäkkään ihmisen kanssa. Opinnoissaan Jaana on osoittanut erityistä kiinnostusta vanhustyötä kohtaan esimerkiksi suorittamalla harjoittelujakson ikäihmisten parissa sekä valitsemalla aiheeseen liittyviä opintojaksoja, perustelee VAMKin lehtori Heidi Blom.

JaanaMiekkaHeidiBlom.jpg

Tilaisuudessa jaettiin kunniakirjat seitsemälle henkilölle ansiokkaasta työstä vanhustenhuollon parissa. Palkittu aikuisopiskelija Jaana Miekka keskellä, neljäs vasemmalta.

Kuva: Jussi Perttola


Takaisin