Valmistuminen vuonna 2020 Kevät ja elokuu

Julkaistu 2020-06-01 11:45:00 EEST.

Muistathan, että anomus tulee olla lähetettynä klo 15.00 mennessä ÄLÄ ano todistusta ennen kuin Sinulla on kaikki opinnot rekisteröity Peppiin!

Valmistuminen touko- ja kesäkuussa 2020 ja elokuu

Valmistuva opiskelija hakee tutkintotodistusta vasta, kun kaikki tutkintoon vaadittavat opinnot on merkitty opintorekisteriin. Määräajoista ei poiketa.

Valmistumispäivä Tutkintotodistusanomus palautettava viimeistään (klo 15.00 mennessä) Opintojen arvosanat oltava rekisterissä viimeistään Opinnäytetyön arviointi toimitettava opintotoimistoon paperilla tai sähköpostitse viimeistään
 
 
 
 
       
       
18.6. 2.6. 1.6. viimeistään 1.6. klo 12.00
31.8 4.8. 3.8. viimeistään 3.8. klo 12.00

 Valmistuminen ei ole mahdollista heinäkuussa.

 

Tutkintotodistuksen anominen

Valmistuva opiskelija hakee tutkintotodistusta vasta, kun kaikki (opinnot, harjoittelu, opinnäytetyö) tutkintoon vaadittavat opinnot on merkitty opintorekisteriin.

Opiskelija vastaa ensiksi Ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyyn (AVOP) ja täyttää sen jälkeen tutkintotodistusanomuksen. Kyselyyn vastaamisen jälkeen opiskelija ohjautuu sivuille, josta pääsee anomukselle.

 

JOS kuitenkin olet anonut liian ajoissa ja sinulta puuttui anotessa opintoja, ota yhteys opintotoimistoon opintotoimisto@vamk.fi

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Takaisin