Valmistuminen elokuussa 2020

Julkaistu 2020-07-30 11:30:00 EEST.

Muistathan, että anomus tulee olla lähetettynä klo 15.00 mennessä ÄLÄ ano todistusta ennen kuin Sinulla on kaikki opinnot rekisteröity Peppiin!

Valmistuminen poikkeuksellisesti elokuussa 2020

Valmistuva opiskelija hakee tutkintotodistusta vasta, kun kaikki tutkintoon vaadittavat opinnot on merkitty opintorekisteriin. Määräajoista ei poiketa.

Valmistumispäivä Tutkintotodistusanomus palautettava viimeistään (klo 15.00 mennessä) Opintojen arvosanat sekä hyväksiluvut oltava rekisterissä viimeistään  
 
 
 
 
31.8  4.8.  3.8.
 
       
       
       

 Valmistuminen ei ole mahdollista heinäkuussa.

 

Tutkintotodistuksen anominen

Valmistuva opiskelija hakee tutkintotodistusta vasta, kun kaikki opinnot merkittynä opiskelijajärjestelmään:

pakolliset opinnot, vap. val, harjoittelu, opinnäytetyö sekä mahdolliset hyväksiluvut (+mahdollinen vapautus kieliopinnoista) ja mahdolliset muut suoritukset on siirrettynä muista amk:sta ja yliopistoista suoritetuista verkko-opinnoista Puro-linkin kautta: https://puro.joopas.fi

Huomioithan, että hyväksilukuanomuksen tai vapautuksen käsittely voi kestää noin 1-7 pv käsittelymääristä riipuen.

Olethan yhteydessä ryhmäohjaajaasi jos sinulla on kysymyksiä koskien hopsia (henkilökohtainen opetussuunnitelma) sisältöä ja vaaditttuja opintoja tutkintotodistukseen.

Opiskelija vastaa ensiksi Ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyyn (AVOP) ja täyttää sen jälkeen tutkintotodistusanomuksen. Kyselyyn vastaamisen jälkeen opiskelija ohjautuu sivuille, josta pääsee anomukselle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Takaisin