Valmistuminen kevätlukukaudella 2018

Julkaistu 2018-05-07 09:23:00 EEST.

Kevätlukukaudella noudatetaan jatkuvaa valmistumista seuraavin poikkeuksin:

Valmistuminen kevään valmistujaisjuhlassa

Kevään valmistujaisjuhla järjestetään 25.5.2018. Mikäli haluat valmistua ja saada tutkintotodistuksesi valmistujaisjuhlassa, tulee sinun jättää todistusanomus käsiteltäväksi viimeistään 11.5.2018. Rekisteriin kirjatuista opintosuorituksista saa tällöin puuttua korkeintaan opinnäytetyö ja/tai suuntaava harjoittelu.

Valmistuminen kesäajalla

Mikäli haluat valmistua valmistujaisjuhlan jälkeen kevätlukukaudella 2018, tulee sinun jättää todistusanomus käsiteltäväksi viimeistään 1.6.2018. Tällöin kaikki tutkintoon vaadittavat opinnot tulee olla suoritettu ja kirjattu opintorekisteriin. Anomus käsitellään ja tutkintotodistus kirjoitetaan kolmen viikon kuluessa siitä, kun opinnot on suoritettu ja anomus jätetty.

Vastaa ensin Ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyyn (AVOP) ja täytä sen jälkeen tutkintotodistusanomus. Varaa kyselyyn vastaamiseen aikaa 5-10 minuuttia. Palautekyselystä sinut ohjataan automaattisesti tutkintotodistusanomukselle. Tarkista, että olet anomuksen lähetettyäsi saanut vahvistuksen sähköpostiisi.

Linkki opiskelijapalautekyselyyn: https://avop.fi/fi

Lisätietoja: opintotoimisto@vamk.fi

Takaisin