Vaasan ammattikorkeakoulussa on siirrytty jatkuvaan valmistumiseen

Julkaistu 2016-08-25 16:16:34 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulussa on siirrytty lukuvuoden 2016-2017 alusta lähtien jatkuvaan valmistumiseen. Kuukausittaisista valmistumispäivistä luovutaan.

Valmistuva opiskelija hakee tutkintotodistusta vasta kun kaikki tutkintoon vaadittavat opinnot on merkitty opintorekisteriin. Valmistuva opiskelija vastaa ensiksi Ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) ja täyttää sen jälkeen tutkintotodistusanomuslomakkeen. Tutkintotodistusanomus käsitellään koulutusosastossa ja anomuksen hyväksymisen jälkeen opintotoimisto kirjoittaa tutkintotodistuksen ja sen liitteet. Valmistuva opiskelija saa väliaikatiedon anomuksen käsittelystä sekä siitä milloin todistus on saatavissa opintotoimistosta. Todistus toimitetaan kolmen viikon sisällä siitä kun opinnot on suoritettu ja anomus on täytetty.

Lukuvuonna 2016-2017 järjestetään kaksi valmistujaisjuhlaa 22.12.2016 ja 24.5.2017. Lukuvuoden alettua tiedotetaan tarkemmin siitä, mikäli opiskelija haluaa saada todistuksensa näissä juhlissa.

 

Takaisin