Vaasalainen korkeakoulutus esittäytyy Helsingissä

Julkaistu 2017-11-28 12:36:15 EET.

Vaasan korkeakoulut ja kaupunki esittäytyvät yhdessä Suomen suurimmilla koulutusmessuilla Studiassa Helsingissä 28.–29.11. Messuille odotetaan yli 15 000 kävijää.

- Vaasassa joka viides vastaantulija on opiskelija. On hienoa mennä esittelemään yhteisvoimin Suomen mittakaavassa ainutlaatuista opiskelijakaupunkia, sanoo Vaasan kaupungin markkinointipäällikkö Rita Kuha.

Studia5_450.jpg

Messuille odotetaan tänäkin vuonna kävijöitä lukioista ympäri Suomen.

Vaasan työllisyys on jatkuvasti Suomen huippua ja koko seutu painii Suomen mestaruussarjassa elinkeinoelämän ja elämänlaadun mittareilla. Energiateknologian keskittymä työllistää yli 11 000 henkeä ja tuottaa noin 30 prosenttia Suomen energiateknologian viennistä. Seudulla tarvitaankin jatkuvasti lisää eri alojen korkeakoulutettuja osaajia.

Studia2_450.jpg

VAMKin energinen messuporukka pääsee Studiassa tositoimiin.

Studia4_450.jpg

Vaasan korkeakoulujen yhteinen messuosasto esittäytyy uudella ilmeellä Studiassa.

Korkeakoulutus on Vaasan tunnettuuden ja vetovoiman keskeinen edistäjä. Vaasan yliopistossa, Svenska handelshögskolan Hankenissa, Åbo Akademissa, Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa, yrkeshögskolan Noviassa sekä Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä yksikössä on yli 12 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on lähes tuhat. Opetusta tarjotaan monialaisesti ja monikielisesti yli 30 eri tutkinnossa suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Lisätietoja:

-Markkinointipäällikkö Rita Kuha, Vaasan kaupunki, puh. 0400 424 906

Takaisin