Nuoret hoi – Vaasa on Jackpot!

Julkaistu 2012-11-09 08:19:35 EET.

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Vaasan kaupunki, Vaasan yliopisto ja Vaasan Ammattikorkeakoulu VAMK toteuttavat yhdessä markkinointikampanjan, jolla pyritään nostamaan seudun profiilia opiskelupaikkana. Kampanjan kohdistuu 15–24-vuotiaisiin opiskelupaikkaa pohdiskeleviin nuoriin ja toteutetaan pääasiassa netissä.

Vaasa on opiskelijakaupunki sanan todellisessa merkityksessä: joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, tarjolla on yli 30 eri yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkintoa suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Nyt toteutettavalla yhteismarkkinoinnilla halutaan viestiä seudun vahvuuksista ja pitää huolta oppilaitostemme ja seudun vetovoimasta.

Marraskuun 9. päivä käynnistyvässä kampanjassa Vaasan tarjontaan pääsee tutustumaan pelaamalla seudun omaa hedelmäpeliä osoitteessa vaasaonjackpot.fi. Kampanjateema on esillä myös Suomen suurimmilla opiskelijamessuilla eli Studia -messuilla Helsingissä 4. –5.12. sekä KnowHow -messuilla Botniahallissa 21. –22.11.

– Erottuminen energisenä ja nuorekkaana seutuna on Vaasan seudulle tärkeää ja olemme iloisia siitä että voimme toteuttaa näyttävän kampanjan yhteistyössä yliopiston ja ammattikorkeakoulun kanssa, toteaa VASEKin viestintäpäällikkö Suvi Markko.

www.vaasaonjackpot.fi

www.opiskelevaasassa.fi

www.studeraivasa.fi

 

Takaisin