Uusi oppilaitospappi Teija Pitkänen esittäytyy

Julkaistu 2016-02-12 09:05:46 EET.

Haluatko keskustella jonkun kanssa? Elämä ei aina ole helppoa. Monesti kuitenkin auttaa, kun saa puhua asioista, jotka painavat mieltä. Olen mielelläni tukenasi.

Toimin Vaasan alueella oppilaitospappina elokuun 2016 loppuun asti. Olen täällä erityisesti korkeakouluopiskelijoita sekä henkilöstöä varten. Muita työalojani ovat maahanmuuttajatyö sekä seurakuntatyö erityisesti Palosaaren-Gerbyn alueella. Työnantajani on Vaasan suomalainen seurakunta.

Voit varata ajan luottamuksellisia keskusteluja varten joko soittamalla 044 4808 218 tai lähettämällä sähköpostia teija.pitkanen@evl.fi. Voit myös nykäistä hihasta, kun näet minut koulullasi. Ei ole väliä, mikä elämäntilanteesi tai kirkkokuntasi on – kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita! Ota siis rohkeasti yhteyttä.

Voit myös tulla suoraan vastaanotolleni VAMKissa: olen tavattavissa keskiviikkoisin klo 13-15 huoneessa A2049 (11.5.2016 saakka).

P.S. Minua voi pyytää myös toimittamaan esimerkiksi vihkimisiä, kasteita tai muita toimituksia.

Lisätietoja Portaalissa:
http://www.puv.fi/fi/study/opintososiaaliset_asiat/oppilaitospastori/

www_oppilaitospastori.jpg

Oppilaitospappi Teija Pitkänen muistuttaa, että kaikki opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet voivat tulla juttelemaan, uskontokunnasta riippumatta. Kuva: Eliina Salmela

 

Takaisin