Uusi mobiilisivusto vie näppärästi lukkareihin

Julkaistu 2016-10-31 08:21:17 EET.

VAMKin tietojenkäsittelyn opiskelija Tomi Lähteenmäki on tehnyt tekniikan, liiketalouden sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksille mobiilissa toimivan nettisivun, jolla opiskelijat ja opettajat pääsevät suoraan kuluvan viikon lukujärjestykseen. Lukujärjestykset löytyvät osoitteesta http://schedule.fi.

- Lukujärjestyksen hakeminen on nyt helppoa ja nopeaa myös mobiilisti. Suosittelen lisäämään oman lukujärjestyksen osoitteen kirjanmerkkeihin, niin homma helpottuu entisestään, vinkkaa Lähteenmäki.

Englanninkielisellä sivustolla lukujärjestyksiä voi selata eteen- ja taaksepäin. Sivuston kotisivulta löytyvät käyttöohjeet.

- Kirjanmerkkeihin lisäämisessä kannattaa huomioida se, ettei URL-osoitteen lopussa ole viikkonumeroa. Tuolloin pääsee näkemään aina kuluvan viikon lukujärjestyksen, poikkeuksena sunnuntai, jolloin näkyvillä on tuleva viikko, Lähteenmäki kertoo.

Jos on lisännyt jo kirjanmerkin, jossa on viikkonumero URL-osoitteen lopussa, näkee aina kyseisen viikon lukujärjestyksen ja joutuu selaamaan lukujärjestyksiä eteenpäin.

- Tässä tapauksessa kannattaa poistaa vanha kirjanmerkki ja lisätä se uudelleen tai vaihtoehtoisesti poistaa URL-osoitteen lopussa oleva viikkonumero, opastaa Lähteenmäki.

www_tomilahteenmaki.jpg

Tomi Lähteenmäki on tietojenkäsittelyn toisen vuoden opiskelija VAMKissa. Omasta tarpeesta ja mielenkiinnosta lähtenyt projekti testattiin ensin omassa opiskeluryhmässä, jossa se otettiin innostuneesti vastaan.

Lisätietoja:
contact@schedule.fi

Takaisin