Uusi joulunaika, uudet onnelliset tarinat

Julkaistu 2011-11-30 13:13:51 EET.

Vaasan seudun joulukalenteri eloajailoa.fi tarjoaa tänäkin vuonna 24 onnellista tarinaa Vaasan seudulta. Jo toisen kerran toteutettava seudun oma joulukalenteri on osa seudun yhteistä viestintää, jota toteutetaan Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin johdolla yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Viime vuonna joulukalenteri keräsi lähes 11 000 kävijää ja joulukalenterin sivuja klikattiin auki kaikkiaan
60 000 kertaa. Nämä luvut pyritään luonnollisesti ylittämään tänä vuonna.

– Joulukalenterissa tarjotaan seudun asukkaille ja seudusta kiinnostuneille löytöretki Vaasan seutuun. Me olemme tuhansien onnellisten tarinoiden seutu: meillä on Suomen alhaisin työttömyys, Pohjoismaiden suurin energiateknologian keskittymä, luonto kuin Lappi keskellä Suomea ja todistetusti onnellisimmat ihmiset. Täten 24 onnellisen tarinan löytäminen joulukalenteriin ei ollut vaikea tehtävä, kertoo seutuviestintäpäällikkö Suvi Markko VASEKilta.

– Jos haluaa tietää lisää Vaasan seudusta, kannattaa kurkata kalenteriin päivittäin, sillä joka päivälle on luvassa uusi tarina. Tämä vinkkinä erityisesti seudulle tänä vuonna muuttaneille noin 1 000 henkilölle, mutta myös täällä aina asuneille. Aina löytyy jotain uutta! Markko vakuuttaa

Joulukalenteri on kuitenkin vain yksi lenkki seutuviestinnän toimenpiteiden ketjussa. Keskeisimpiä toimenpiteitä on ensi vuonna energia-alan suurtapahtuma EnergyWeek ja seudusta laadittavat uudet julkaisut.

– Toimijoiden yhteiset ponnistelut osaavan työvoiman saamiseksi jatkuvat myös tulevana vuonna, yhteiset rekrytointi-ilmoitukset ovat osoittautuneet hedelmällisiksi. Eli paljon on meneillään ja yhteistyö on hyvässä vauhdissa, Markko iloitsee.

Vaikka yleensä kielletään kurkistelemasta kalenterin luukkujen taakse ennen aikojaan, voitaneen ensimmäisen luukun sisällöstä paljastaa pieni katkelma:

"Yhteishenki on huipussaan. Yksi kiipeää puuhun, toinen osoittaa valolla, kolmas tutkii lähimaastoa. Hyväntuulinen puheensorina yltyy pian huudahduksiksi, kun yksi seudun sadoista kätketyistä aarteista lopultakin löytyy!"

Vaasan seudun joulukalenteri
www.eloajailoa.fi sekä Vaasan seudun facebook-sivuilla:
https://www.facebook.com/pages/Vaasan-seutu-Vasaregionen/254606501259382?sk=wall

Lisätietoja
Suvi Markko
suvi.markko@vasek.fi
050 534 1911

Takaisin