Tykkää Vaasasta ja voita Vaasa-elämys vailla vertaa!

Julkaistu 2013-05-13 13:13:38 EEST.

Vaasan kaupunki houkuttelee tykkääjiä Facebook-sivuilleen värikkään tykkääjäkampanjan kautta. 13.5.−14.6. välisen ajan kestävällä kampanjalla pyritään tavoittamaan aiempaa useampi vaasalainen ja Vaasasta kiinnostunut sosiaalisen median kautta.

Tykkääjäkampanjan tarkoitus on saada kaupungin Facebook-sivujen tykkääjämäärä nousemaan. Kampanjan kautta pyritään tavoittamaan mahdollisimman moni vaasalainen ja Vaasasta kiinnostunut sosiaalisen median kautta. Facebook-sivuilla esitellään sekä ajankohtaisia tapahtumia että muita Vaasaa koskevia uutisia. Facebook tukee kaupungin muita tiedotuskanavia ja kannustaa myös keskusteluun.

Kuukauden mittaisen kampanjan päätteeksi tykkääjien kesken arvotaan yksi pääpalkinto, jonka voittaja saa valita kolmesta vaihtoehdosta. Palkinto mahdollistaa Vaasan kokemisen täysin uudesta perspektiivistä, sillä valittavien palkintovaihtoehtojen joukosta löytyy sukelluskurssin ja tandemhypyn lisäksi myös lippupaketti useisiin erilaisiin tapahtumiin. Pääpalkinnon lisäksi luvassa on myös pienempiä arvontoja.

Vaasan kaupungin viestintäyksikön ylläpitämä Facebook-sivu on ollut toiminnassa noin vuoden. www.facebook.com/vaasankaupunki

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Rita Kuha
rita.kuha@vaasa.fi

Tiedotuspäällikkö Jenni Tuliniemi
jenni.tuliniemi@vaasa.fi


Takaisin