Tuomas sai unelmien kesätyöpaikan Vaasasta

Julkaistu 2012-04-18 10:22:53 EEST.

TIEDOTE VASEK 18.4.2012

Vaasan seudun energialähettiläs on valittu

tuomas_vanhanen2 www.jpg

Yli 1600 hakijaa houkutelleeseen kesätyöhön Vaasan seudun energialähettiläänä on valittu tamperelainen energiateekkari Tuomas Vanhanen. Täydentäviä opintoja Wienin teknillisessä yliopistossa suorittava Vanhanen kuittaa kesätyöstä 30 000 euroa 12 Vaasan seudun kärkiyrityksen palveluksessa. Tehtävissään hän vie sanaa Vaasan seudun energiakeskittymän merkityksestä Suomelle ja kertoo kokemuksistaan energia-alan yrityksissä mm. sosiaalisessa mediassa.

Valintansa perusteluissa Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ja työnantajayritysten edustajat kuvaavat Vanhasta energiseksi ja asiansa osaavaksi nuoreksi ammattilaiseksi, joka erottui hakijoiden joukosta jo varhaisessa vaiheessa.

Julkistamistilaisuudessa Helsingin Radisson Blu Plaza -hotellissa Vanhaselle luovutettiin mm. työetuuksiin kuuluvat hybridiauton sekä hotellihuoneen avaimet. Työsopimuksen hän

allekirjoitti Vaasan kaupunginjohtaja Tomas Häyryn kanssa, ja näkemyksensä aseman suomista mahdollisuuksista toi Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce J. Oreck.

Vaasan seutu on Vanhaselle tuttu ja osaan työnantajayrityksistä hän on tutustunut opiskelun merkeissä. Tiedon energialähettilään rekrytoinnista hän sai Wienissä, kun opiskelukaveri suositteli Facebookissa tehtävään hakemista.

Energialähettilään työt alkavat toukokuun lopussa ja hänen kuulumisiaan voi seurata muun muassa EnergyVaasan energialähettiläs-sivuilla osoitteessa www.energyvaasa.fi/lahettilas.

Lisätietoja:

www.energyvaasa.fi/lahettilas
www.facebook.com/EnergyVaasa

Suvi Markko
Viestintäpäällikkö, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK
+358 50 534 1911
suvi.markko@vasek.fi

Robert Olander
Markkinointijohtaja, Teknologiakeskus Merinova
+358 40 743 4647
robert.olander@merinova.fi

Takaisin