Tsemppiä syksyn remonttihaasteisiin!

Julkaistu 2015-09-18 12:21:49 EEST.

Palosaaren kampuksen remontti on kestänyt nyt kaksi vuotta, ja opiskelijat ovat joutuneet työskentelemään välillä hyvin vaativissakin olosuhteissa. Toivottavasti jokainen jaksaa vielä venyä syyslukukauden ajan, vaikka viimeinen ajanjakso on haastava.

Liiketalouden ja sosiaalialan koulutukset päätettiin säästösyistä siirtää Palosaarelle jo kesällä. Päätöstä tehtäessä oli tiedossa, että työskentely Palosaaren kampuksella tulee olemaan syksyllä erittäin haasteellista muun muassa seuraavista syistä:

  • Moniin luokkiin on jouduttu laittamaan istumapaikkoja huomattavasti tavallista enemmän, jolloin ilmastointi ei toimi normaalilla tavalla. Myös meneillään oleva B-osan remontti tuo omat haasteensa ilmastoinnin toimivuuteen.
  • Medibothnian remontin alkaessa pysäköintipaikoista menetettiin noin puolet. Kun samanaikaisesti opiskelija- ja henkilöstömäärä nousivat huomattavasti, on pysäköintitilanne valitettavan huono koko syksyn. Opiskelijoita kannustetaan tulemaan pyörällä tai bussilla kampukselle mahdollisuuksien mukaan.
  • Opiskelijaravintola Serverissä ruokasalia laajennettiin juhlasalin puolelle ja otettiin käyttöön toinen linjasto ja kassa. Tästä huolimatta Serverissä joutuu valitettavasti välillä jonottamaan.

Onneksi tammikuussa 2016 tilanne helpottuu huomattavasti, kun rakennuksen peruskorjattu B-osa ja Wolffintie 30 -takapihan parkkipaikat saadaan jälleen käyttöön.    

Tsemppiä syksyyn, kevätlukukauden pääsemmekin sitten aloittamaan väljemmissä tunnelmissa.

Lisätietoja:

Kiinteistöpäällikkö Jari Peltonen
jari.peltonen@vamk.fi

Takaisin