Tradenomiopiskelija, kahvittele liike-elämän ammattilaisten kanssa!

Julkaistu 2016-01-20 10:40:09 EET.

VAMKin liiketalouden opiskelijat pääsevät helmikuussa tutustumaan liike-elämän ammattilaisiin kahvikupposen äärellä. Ilmoittaudu mukaan!

Mikä on Coffee time?

Se on rento kahvihetki, jossa pääset tapaamaan menestyvän vaasalaisen liike-elämän ihmisen. Kahvihetken ajan pääset keskustelemaan, kysymään ja verkostoitumaan.

Mitä hyötyä tästä on minulle?

Tässä on mahdollisuutesi tavata henkilökohtaisesti liike-elämän toimija ja kenties tuleva työnantajasi. Pääset näyttämään kuka olet ja mitä osaat, voit kysyä itseäsi askarruttavia asioita esimerkiksi ko. yrityksestä, työelämästä ja työnhausta.

Mitä Coffee time pitää sisällään?

Kahvipöytään mahtuu yhteensä 10 VAMKin ja Novian liiketalouden opiskelijaa. Meillä on olemassa valmis keskustelumalli, mutta mietithän itse, minkälaiset asiat sinua kiinnostaisi, niin saat enemmän irti kahvihetkestä!

Kenen kanssa voin kahvitella?

Tällä hetkellä seuraavat yritykset ovat mukana:

  • Minun/Min: Jos sinua kiinnostaa muoti ja sisustus, oman yrityksen perustaminen, myynti ja markkinointi. Tapaat Elinan ja Nean, liikkeen perustajat.
  • Vasa Sport: Jos sinua kiinnostaa urheilu, urheilumarkkinointi ja myynti. Pääset tapaamaan myyntipäällikkö Mikko Ahoa.
  • Bäck& Vilén: Jos sinua kiinnostaa kirjainpito, taloushallinto ja yrityspalveluala. Pääset tapaamaan yrityksen perustajaa Per Viléniä.
  • Nordea: Jos sinua kiinnostaa pankkityö ja finanssiala. Pääset tapaamaan aluepäällikkö Kristian Rantaa.

Miten ilmoittaudun?

Klikkaa linkkiä, lue lisää ja täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Huomioithan, että vain viisi VAMKilaista mahtuu mukaan jokaiseen kahvihetkeen!

HUOM! Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Mitä jos en mahdu kahviryhmään mukaan?

Ei hätää. Kahvihetkiä voidaan järjestää kevään mittaan kiinnostuksen mukaan tai opiskelijoiden pyynnöstä!

Takaisin