Tervetuloa vastaamaan SAMOKin kyselyyn amk-opiskelijoille!

Julkaistu 2018-10-01 11:35:41 EEST.

Hei ammattikorkeakouluopiskelija,

Mikä ammattikorkeakoulutuksessa on mielestäsi erityisen hyvää?
Oletko tyytyväinen siihen, miten asut?
Aiotko äänestää ensi kevään eduskuntavaaleissa?

Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK haluaa kuulla näkemyksiäsi siitä, kuinka opiskelijoita lähellä olevia asioita tulisi kehittää. Vastaamalla kyselyyn autat meitä valvomaan ja edistämään sinun ja muiden opiskelijoiden etuja.

Kysely on tarkoitettu päiväopiskelijoille. Vastauksesi on erittäin tärkeä, jotta SAMOK ja opiskelijakunnat pystyvät tulevaisuudessakin vastaamaan haasteisiin ammattikorkeakoulutukseen, opiskelijoiden toimeentuloon ja muihin elinolosuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Tutkimuksen toteuttaa Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus rs. Tutkimuksen on tilannut Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK.

Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja voit vastata kyselyyn anonyymisti. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä yksittäiset vastaajat ole tunnistettavissa tuloksista. Tutkimusaineistoa käsittelevät Otuksessa hankkeeseen nimetyt tutkijat ja vain tutkimustarkoituksissa.

Kyselyn täyttämiseen kuluu noin 10 minuuttia ja vastausaikaa on perjantaihin 12.10.2018 asti.

Linkki kyselyyn:

https://my.surveypal.com/SAMOK2018

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan iPad. Arvontaan jättämiäsi yhteystietojasi ei yhdistetä vastauksiisi.

Lämmin kiitos avustasi!

Tutkimusterveisin ja hyvää uutta lukuvuotta toivottaen,

Antti Hallia
Asiantuntija
antti.hallia@samok.fi

Lisätietoja tutkimuksesta:  

Johanna Penttilä
Tutkija
johanna.penttila@otus.fi

Takaisin