Tehdään töitä 2019 –ohjelman haku käynnissä

Julkaistu 2019-01-29 10:31:02 EET.

Kampanjan kohderyhmänä ovat 18–35-vuotiaat korkeakoulutetut, joko vasta valmistuneet tai piakkoin valmistumassa olevat, nuoret.

Hae_harjoittelupaikkoja.png

Tehdään töitä –ohjelma on Suomen Mentorien ja suomalaisten yritysten yhteistyössä järjestämä trainee –ohjelma, jonka tarkoituksena on tukea ja sparrata korkeakoulutettuja nuoria työuran alussa ja mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan matkalla unelmien uralle.

Kampanjassa mukana olevat yritykset tarjoavat reilusti palkattuja, noin 6 kk mittaisia harjoittelupaikkoja, joissa harjoittelijoille on tarjolla arvokasta työelämäkokemusta oman alansa tehtävistä. Tehdään töitä 2019 -ohjelmassa harjoittelupaikkoja tarjoavat: Kela, K-ryhmä, KPMG, Outotec, SRV, VTT ja Wärtsilä. Lisäksi kampanjaa tukevat Akava, Metso, Ilmarinen ja Stockmann.

Kaikki ohjelmassa mukana olevat traineet pääsevät myös osallistumaan yhteiseen Kick off-tilaisuuteen huhtikuussa ja verkostoitumaan muiden ohjelmaan osallistujien kanssa.

Avoimet paikat ovat pääsääntöisesti PK-seudulla, mutta paikkoja on myös ympäri Suomen.

Harjoittelupaikkoja tarjotaan muun muassa seuraavilta aloilta:

  • Asiakaspalvelu ja yleishallinto
  • HR
  • IT, teknologia ja teollisuus
  • Konsultointi ja koulutus
  • Laki
  • Myynti, markkinointi ja viestintä
  • Osto & hankinta
  • Taloushallinto
  • Tutkimus& Kehitys

Tehdään töitä 2019 –ohjelman haku on auki 21.1.–10.2. Kaikki avoimet paikat löytyvät Suomen Mentorien sivuilta: https://suomenmentorit.fi/tehdaan-toita/hae-trainee-paikkoja/

Suomen Mentorit on kaikille korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu mentoriohjelmien järjestäjä. Yli 1900 mentoriparia on jo osallistunut vuoden mittaiseen ohjelmaan. Mentoroinnin tavoitteena on auttaa nuoria tunnistamaan omat vahvuutensa ja valmistamaan nuoret työelämään. Suomen Mentoreiden trainee-ohjelmien avulla yli 450 nuorta on saanut työpaikan. Suomen Mentoreiden mentorikaartiin kuuluu mm. pääministeri Juha Sipilä, Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri ja lastenkirjailija Linda Liukas.

Lisätietoja Suomen Mentorit ry:n toiminnasta sekä kampanjasta:

Laura Ihamuotila
Toiminnanjohtaja
Suomen Mentorit ry
laura.ihamuotila@suomenmentorit.fi
+358 40 541 5988

Tanja-Maria Hyppänen
Yhteys- ja kehityspäällikkö
Suomen Mentorit ry
tanja-maria.hyppanen@suomenmentorit.fi
+358 41 549 1656

www.suomenmentorit.fi                                       

Takaisin