Tarvitsetko tukea liikeideasi kehittelyyn? Tule Contact -rekrymessuille ti 22.1.

Julkaistu 2013-01-17 08:04:35 EET.

BusinessChance on BusinessFactoryn käynnissä oleva liikeideakilpailu, joka on suunnattu korkeakoulujen opiskelijoille. Kilpailun tarkoituksena on löytää potentiaalisia ideoita jatkokehittelyyn BusinessFactoryssa. Kilpailukategorioita on sekä tuotteelle että palvelulle.

Ilmoittaudu kilpailuun 28.1.2013 mennessä ja rekisteröi lopullinen kilpailutyö eli liikeideakuvaus 14.2. mennessä kilpailusivuilta löytyvällä e-lomakkeella http://www.businessfactory.fi/chance-competition/. Osallistuvat ideat ovat luottamuksellisia.

Contact -rekrymessuilta tukea ideaasi

Korkeakouluopiskelijoita, yrityksiä ja yhteisöitä yhdistävä rekrytointitapahtuma Contact -rekrymessut järjestetään 18. kerran

Aika: Tiistaina 22.1.2013 klo 9.30-15.00
Paikka: Yliopiston Fabriikki

Lupaavien yritysideoiden omistajat voivat tulla Contact -rekrymessuille esittelemään ideansa ja saamaan välitöntä palautetta ja tukea kilpailuun osallistumisessa.

- Tarjoamme luottamuksellista ja henkilökohtaista palvelua kilpailuun osallistuville rekrymessujen Chance idea Klinikalla, kertovat klinikan vetäjät innovaatioasiamies Petri Niinisalo ja BusinessFactory koordinaattori Timo Malin.

Lisätietoja liikeideakilpailusta:
Timo Malin,
puh. 0400-113950, timo.malin@vamk.fi

Lisätietoja Contact -rekrymessuista:
http://contactmessut.fi/

---

BusinessFactory on Vaasan ammattikorkeakoulun ja Vaasan Yliopiston yhteinen innovaatiopalvelut- yksikkö, joka on toiminut nykyisessä muodossaan syksystä 2011 saakka. Tavoitteena on tukea opiskelijoiden ja henkilökunnan ideoiden kehittämistä liiketoiminnaksi.

Takaisin