Syksyn yhteishaku AMK-koulutuksiin alkaa maanantaina

Julkaistu 2012-09-14 15:26:03 EEST.

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku sekä nuorten että aikuisten AMK-koulutuksiin käynnistyy ensi maanantaina 17.9. Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.amkhaku.fi. Viimeinen hakupäivä on 2.10. Koulutukset alkavat tammikuussa 2013.

Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin nuorten koulutuksessa on haussa hoitotyön koulutusohjelma, jossa suoritetaan sairaanhoitajan tutkinto. Aikuiskoulutuksessa on haussa sosiaalialan koulutusohjelma, jossa suoritetaan sosionomin tutkinto.

Päiväopintoina toteutettavaan nuorten koulutukseen hakukelpoisuutena on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Koulutus kestää 3,5 vuotta. Tarkempia hakutietoja löydät täältä.

Aikuiskoulutus toteutetaan kolmen-viiden vuoden aikana monimuotoisesti suoritettavista lähiopetusviikoista, etäopinnoista ja harjoittelusta. Hakukelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto ja kahden vuoden yleinen työkokemus. Tarkempia hakutietoja löydät täältä.

Vaasan ammattikorkeakoulusta VAMKista valmistuu monialaisia ja monikielisiä insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja ja restonomeja. Opintojen työelämälähtöisyys ja energinen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työharjoittelun ja työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on 3600, joista aikuisopiskelijoita on 700. Henkilöstöä on 300. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälistä liiketoimintaa kiinteässä yhteistyössä alueen energiateknologian osaamiskeskittymään, joka on Pohjoismaiden merkittävin. Vaasa on väkilukuun suhteutettuna yksi Suomen suurimmista opiskelijakaupungeista ja tarjoaa runsaasti asumisen ja vapaa-ajan palveluita.

Takaisin