Suomen energisin kesätyöpaikka haussa – Vaasan seudun energialähettiläälle 30 000 euroa

Julkaistu 2012-02-03 15:23:57 EET.

Energialähettilään pesti on Suomen paras kesätyöpaikka

Vaasan ammattikorkeakoulu hakee yhdessä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ja Energy Vaasa -verkoston kanssa energialähettilästä kesä–elokuuksi. Energialähettilään tehtäviin kuuluu tutustua Vaasan seutuun ja energiakeskittymän kärkiyrityksiin viikko kerrallaan ja kertoa kesän kokemuksistaan pääasiallisesti sosiaalisessa mediassa. Energialähettiläs saa kolmen kuukauden pestistään 30 000 euroa, ja yhteistyökumppaneiden tuella hänelle järjestetään muun muassa neljän tähden majoitus, auto, työterveyspalvelut, pankki- ja sijoituspalvelut sekä päivittäistavaraetu.

– Vaasan seudulla on Pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä, maan paras työllisyystilanne ja ainekset onnelliseen elämään. Kaikki eivät vielä tiedä tästä, ja siksi tarvitsemme energialähettilästä, seudun viestintäpäällikkö Suvi Markko VASEKilta sanoo.

– Alueen yritykset tarjoavat erityisesti tekniikan alan osaajille haastavia ja kansainvälisiä työtehtäviä. Osaavan työvoiman houkuttelu seudulle on meille tärkeää, jatkaa Teknologiakeskus Merinovan markkinointijohtaja Robert Olander.

Kampanjassa on mukana laaja joukko seudun kärkitoimijoita, joiden yhteinen tavoite on tuoda Vaasan seudulle ja sen energiakeskittymälle sen ansaitsemaa huomiota. Työnantajina mukana ovat ABB, Wärtsilä, Vaasan energiainstituutti (Vaasan ammattikorkeakoulu ja Vaasan yliopisto), Mervento, Citec, Wapice, VAMP, VNT Management, Vaasan Sähkö, Leinolat Group, Stormossen ja VASEK.

Kumppanijoukon muodostavat Anvia, Promedi, Minimani, Käyttöauto, Vaasan Osuuspankki, Radisson Blu Royal Hotelli, Tapiola, Vaasan TE-toimisto, Pohjanmaan Expo, UpCode, Vaasan kaupunki, Mustasaaren kunta, Wasa Sports Club, Teknologiakeskus Merinova, Ernst & Young, Pohjanmaan Kauppakamari, Vasabladet.

Hakeminen tehtäviin tapahtuu kampanjasivulta, ja haku päättyy 4.3.

Paitsi kampanjasivulle, myös EnergyVaasan LinkedIn-ryhmään ja Facebook-sivuille odotetaan paljon liikennettä.

profiilikuva.JPG

Lisätietoja


Suvi Markko, viestintäpäällikkö, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK
suvi.markko@vasek.fi
050 534 1911

Robert Olander, markkinointijohtaja, Teknologiakeskus Merinova
robert.olander@merinova.fi
040 743 4647


Takaisin