Study in English! Haku kestää 25.1. saakka

Julkaistu 2017-01-19 14:34:00 EET.

Yhteishaun ensimmäinen hakuaika käynnistyy tiistaina 10. tammikuuta, jolloin haussa ovat korkeakoulujen vieraskieliset koulutukset. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.studyinfo.fi. Haku kestää 25.1.2017 saakka.

VAMKissa voi opiskella kahdessa englanninkielisessä koulutuksessa, joihin voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset:

Neljä vuotta kestävä Information Technology -koulutus antaa valmiuksia teollisuuden ja elinkeinoelämän tietoteknisiin tehtäviin. International Business -koulutuksessa paneudutaan kansainvälisen markkinoinnin ja - johtamisen sekä ulkomaankaupan tehtäviin. IB-opinnot kestävät 3,5 vuotta.

- Hakukelpoisuutena koulutuksiin on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto, toisen asteen ammatillinen koulutus tai näitä vastaava ulkomainen tutkinto sekä riittävä englannin kielen taito, kertoo Hanna-Leena Raja-aho VAMKin hakijapalveluista.

Keväällä korkeakouluihin järjestetään yksi haku, jossa on kaksi hakuaikaa. Ensimmäisenä hakuaikana (10.1. - 25.1.2017) haetaan vieraskielisiin koulutuksiin ja toisena hakuaikana (15.3. - 5.4.2017) suomenkielisiin koulutuksiin. Hakija voi hakea kevään 1. ja 2. hakuaikana yhteensä kuuteen hakutoiveeseen. Lisää hakemisesta täällä.

Kansainväliselle uralle

Kansainvälisyys on kiinteä osa VAMKin opetusta ja arkipäivää. Vuosittain VAMKissa opiskelee noin 400 ulkomaalaista opiskelijaa 45 eri maasta, vastaavasti ulkomaille vaihto-opiskeluun tai työharjoitteluun lähtee noin 200 opiskelijaa. Oman lisävärinsä opiskeluun tuovat myös ulkomaalaiset vierailijaluennoitsijat.

- Vaasan kansainvälinen yrityselämä arvostaa kielitaitoisia osaajia: työkaverit saattavat hyvinkin tulla toiselta puolelta maailmaa, ja kielitaitoa tarvitaan kansainvälistyvissä työtehtävissä, toteaa Raja-aho.

www_enhaku2017.jpg

Opiskelu vieraalla kielellä kansainvälisten opiskelukavereiden seurassa vaatii rohkeutta ja avointa mieltä, mutta se voi osoittautua tulevaisuuden työuran kannalta kannattavaksi sijoitukseksi.

Katso esitelehtinen englanninkielisistä opinnoistamme (pdf)!

Lisätietoja:

Yhteishakuvastaava Hanna-Leena Raja-aho
Puh. 0207 663 408, hanna-leena.raja-aho@vamk.fi

VAMK-hakijapalvelut
Puh. 020 693 323 (vaihde), hakijapalvelut@vamk.fi

Takaisin