Sisäiset auditoijat liikkeellä 9.-10.2.!

Julkaistu 2016-02-05 14:29:07 EET.

Vaasan ammattikorkeakoulun vuosittainen sisäinen auditointi toteutetaan

tiistaina ja keskiviikkona 9.-10.2.2016.
 
Sisäisen auditoinnin teemat vaihtuvat vuosittain, tänä vuonna kohteeksi on valittu:

  • koulutuksen koordinointi ja kehittäminen
  • asiantuntijatoimeksiannot ja opiskelijatoimeksiannot
  • henkilöstön osaamisen kehittäminen                     

Sisäinen auditointi on kehittävää havainnointia, jolla pyritään löytämään sekä kehittämiskohteita että hyviä käytänteitä. Havaintoja tehdään pääasiassa haastattelemalla henkilökuntaa ja opiskelijoita. Auditoijina toimii yhteensä 9 henkilöstön jäsentä ja 5 opiskelijaa.
 
Myös auditoinnin kohteena olevat osastot vaihtuvat vuosittain, tänä vuonna vuorossa ovat sosiaalialan, tietotekniikan ja liiketalouden koulutukset. Erityisesti osaa näiden alojen henkilökunnasta ja opiskelijoista tullaan siis lähestymään haastattelupyynnöin.
 
Haastattelut eivät vaadi valmistautumista, riittää, kun haastateltava kertoo oman näkemyksenä ja kokemuksensa haastattelijoiden kysymyksiin. Kysymykset eivät ole vaikeita, vaan koskevat opiskelua tai työskentelyä VAMKissa. Tarkoituksena on saada kattava näkemys siitä, miten meillä toimitaan, ja miten voisimme toimia vieläkin laadukkaammin.
 
Toivomme, että osaltanne autatte meitä VAMKin kehittämisessä kertoen omia kokemuksianne, mikäli teidät kutsutaan auditointihaastatteluun. Kiitämme jo etukäteen arvokkaasta panoksestanne!
 
Lisätietoja:
tarja.kettunen@vamk.fi tai sanna.torkko@vamk.fi


Takaisin