Sisäiset auditoijat liikkeellä 11.-12.2!

Julkaistu 2014-02-10 13:38:15 EET.

Vaasan ammattikorkeakoulun vuosittainen sisäinen auditointi toteutetaan tiistaina ja keskiviikkona 11.-12.2. Sisäisen auditoinnin teemat vaihtuvat vuosittain, tänä vuonna kohteeksi on valittu opiskelijakeskeisyys pedagogiikassa, opettajan pedagoginen osaaminen ja sen kehittämisen mekanismit sekä työelämäyhteistyö koulutuksessa.

Sisäinen auditointi on kehittävää havainnointia, jolla pyritään löytämään sekä kehittämiskohteita, että hyviä käytänteitä. Havaintoja tehdään pääasiassa haastattelemalla henkilökuntaa ja opiskelijoita. Auditoijina toimii yhteensä 9 opettajaa ja 6 opiskelijaa.

Myös auditoinnin kohteena olevat osastot vaihtuvat vuosittain, tänä vuonna vuorossa ovat hoitotyön, sähkötekniikan ja tietojenkäsittelyn osastot. Erityisesti osaa näiden alojen henkilökunnasta ja opiskelijoista tullaan siis lähestymään haastattelupyynnöin.

Haastattelut eivät vaadi valmistautumista, riittää, kun haastateltava kertoo oman näkemyksenä ja kokemuksensa haastattelijoiden kysymyksiin. Kysymykset eivät ole vaikeita, vaan koskevat opiskelua tai työskentelyä VAMKissa. Tarkoituksena on saada kattava näkemys siitä, miten meillä toimitaan, ja miten voisimme toimia vieläkin laadukkaammin.

Toivomme, että osaltanne autatte meitä VAMKin kehittämisessä kertoen omia kokemuksianne, mikäli teidät kutsutaan auditointihaastatteluun. Kiitämme jo etukäteen arvokkaasta panoksestanne!

Lisätietoja: Tarja.Kettunen@vamk.fi tai Sanna.Torkko@vamk.fi

Takaisin