Sairaanhoitajaksi tai sosionomiksi? Vielä ehdit hakea!

Julkaistu 2014-09-19 15:07:39 EEST.

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku AMK- ja yliopistokoulutuksiin on käynnissä 22.9. asti. Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutukset alkavat tammikuussa 2015.

VAMKissa on haussa päiväopintoina sairaanhoitaja (AMK) -koulutus, jossa tarjolla on yhteensä 35 aloituspaikkaa. Lisäksi haussa on 20 aloituspaikkaa sosionomi (AMK) -koulutukseen, joka suoritetaan monimuoto-opintoina työn ohessa.

Molempiin haussa oleviin koulutuksiin on hakukelpoisuusvaatimuksena lukion oppimäärä tai ylioppilastutkinto, ammatillinen perustutkinto tai näitä vastaavat ulkomailla suoritetut opinnot.  Sosionomin monimuoto-opintoihin ovat etusijalla lähihoitajan tutkinnon suorittaneet hakijat

Sosionomin monimuoto-opinnot toteutetaan 3 vuoden aikana lähiopetuspäivinä, etäopintoina ja työharjoitteluna.

Yhteishaku uudistuu

Tänä syksynä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaku uudistuu. Muutokset liittyvät hakuprosessiin, jolloin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tutkintoon johtavaan koulutukseen haetaan samassa yhteishaussa osoitteesta www.opintopolku.fi. Lähtökohtana uudistukselle on ollut alentaa korkeakouluopintojen aloittamisikää ja nopeuttaa pääsyä korkeakouluihin.

Katso Opintopolun opasvideo.

Lisätietoja:

http://www.puv.fi/fi/wanted/nain_haet_meille/syksyn_yhteishaku/ ja

Yhteishakuvastaava Hanna-Leena Raja-aho
Puh. 0207 663 408, hanna-leena.raja-aho@vamk.fi

Takaisin