”Proaktiivisia ja fiksuja nuoria VAMKissa”

Julkaistu 2017-01-26 15:00:02 EET.

Torstaina 19.1. järjestetty AXS17-verkostoitumistapahtuma houkutteli paikalle Fontanaan 150 VAMKin opiskelijaa ja 50 työelämän edustajaa tutustumaan toisiinsa.

Tilaisuus alkoi paneelikeskustelulla aiheesta ”Miten rakennan urani”. Puolen tunnin ajan muun muassa Danfoss Suomen henkilöstöjohtaja Katja Lassila, Fixuran toimitusjohtaja Mirja Palola ja Lemonsoftin toimitusjohtaja Jari Rättyä jakoivat kokemuksiaan ja oppejaan matkan varrelta opiskelijoille.

Jussila_AXS VAMK.jpg

Markus Jussila Leidenshaftilta puhui työelämän merkityksellisyydestä ja muistutti oman innostuksen tärkeydestä työpaikkaa valittaessa.

Varsinaisen verkostoitumistapahtuman alkaessa sali täyttyi puheensorinasta. VAMKin opiskelijat ottivat ohjat omiin käsiinsä ja käyttivät tilaisuuden rekrytoijien tutustumiseen.  

- Upea tapahtuma ja erittäin fiksuja ja aktiivisia opiskelijoita. Tällaisia lisää, sanoi Citecin HR-päällikkö Annika Wallin tilaisuuden jälkeen.

Yrityksiltä saatu palaute oli, että uusia verkostoitumiskonsepteja tulee kokeilla, ja tilaisuus kannattaa järjestää uudestaankin.

Myös opiskelijat olivat tyytyväisiä illan saldoon. Toisen vuoden markkinoinnin opiskelija Laura Mytty kommentoi tapahtumaa seuraavasti:

- AXS17 oli loistava tilaisuus tavata lukuisia yritysten edustajia rennossa ympäristössä. Tulen ehdottomasti mukaan myös seuraavalla kerralla!

jarjestajat_AXS VAMK.jpg

Tilaisuuden järjestäjät; VAMKin kolmannen vuoden markkinoinnin opiskelijat Marko Uotila ja Emma Ström sekä Andy Lundström (There Corporation) ja Heidi Hellström (VAMK) olivat iloisia opiskelijoilta ja yrityksiltä saamastaan palautteesta.

Teksti: Heidi Hellström
Kuvat: Marko Uotila

Takaisin