Palohälytys aiheutui hattarakoneesta

Julkaistu 2017-09-06 13:22:52 EEST.

Palohälytys keskiviikkona 6.9. Wolffintie 30:ssä aiheutui opiskelijakunnan testaamasta hattarakoneesta.  Tiloissa ei käsitelty tulta, eikä toiminnasta aiheutunut savua.

Kiitämme ripeästä toiminnasta ja evakuoinnista. Kaikki tiloissa oleskelleet noudattivat poistumiskäskyä ja kokoontuivat takapihan kokoontumispaikalle.

Jatkossa erityistä huomiota tulee kuitenkin kiinnittää tila on tyhjä -korttien käyttöön. Nyt niitä oli muistettu laittaa vain muutamiin oviin. Viimeisen tilasta poistuvan, joka opetustilanteissa on opettaja, tulee ottaa kortti oven vierestä sisäpuolelta ja laittaa se oven ulkopuolelle ovenkahvaan. Korttien tarkoitus on ilmaista pelastushenkilöstölle tilat, jotka on todettu tyhjiksi.

Muistutamme myös opettajia siitä, että kokoontumispaikalla vastuullanne on tarkastaa, että koko ryhmä on päässyt kokoontumispaikalle. Mikäli herää epäilys, että joku on vielä sisällä, tulee siitä ilmoittaa vahtimestareille.

Hälytyksen jälkeen tehtiin kuulutus, jossa kerrottiin hälytyksen syy. Mikäli tämä hälytys ei kuulunut johonkin tilaan, pyydämme ilmoittamaan. Myös kaikki muut turvallisuutta tai toimintaa hälytystilanteessa edesauttavat kehitysehdotukset tai huomiot ovat erittäin tervetulleita osoitteeseen turvallisuus@vamk.fi .

Turvallisuushenkilöstön ja VAMOKin puolesta pahoittelen hälytyksestä aiheutunutta haittaa.

Lisätietoja:
sanna.torkko@vamk.fiTakaisin