Osallistu alkusammutuskoulutukseen 3.11.

Julkaistu 2016-10-26 10:32:07 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulu, Vaasan yliopisto, Lähitapiola ja Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK tarjoavat yhteistyössä henkilökunnalle ja opiskelijoille maksuttoman alkusammutuskoulutuksen.

Aika: torstaina 3.11. klo 10.00–n. 16.00, lounastauko klo n. klo 11.00–11.30
Paikka: Verkossa itsenäisesti sekä yliopiston edessä parkkipaikalla

Koulutus koostuu teoriaosuudesta ja sammutusharjoituksesta. Koulutuksen suoritettuasi saat todistukseksi valtakunnallisen viisi vuotta voimassa olevan Alkusammutus AS1-kortin.

Tehokas alkusammutus on kansalaistaito, jota voi tarvita kotona, loma-asunnolla, töissä tai liikenteessä. Onnettomuustilanteessa meidän jokaisen lakisääteinen velvollisuus on ryhtyä kykyjemme mukaisiin pelastustoimenpiteisiin.

Alkusammutuskoulutuksessa saat kokemuksen alkusammutusvälineiden käytöstä ja tarvittavat tiedot ja taidot turvalliseen palonalkujen sammuttamiseen. Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on, että osaat ja uskallat käyttää vähintään sammutuspeitettä ja käsisammutinta sekä osaat kiinnittää huomiota ympäristön paloriskeihin ja ymmärrät alkusammutuksen merkityksen.

Koulutukseen ilmoittaudutaan osoitteessa http://www.sankarikoulutus.fi/ . Teoriaosuus suoritetaan etukäteen verkkokurssina: https://spek.onedu.fi/alkusammutus/ .

Käytännön harjoitus suoritetaan yliopiston parkkipaikalla Tervahovi-rakennuksen edessä non-stop -periaatteella, eli harjoitukseen osallistutaan oman aikataulun mukaan klo 10 ja 14 välillä. Harjoituksella on kelivaraus.

Lisätietoa:
Sanna Torkko, puh. 020 766 3429

Takaisin