Osallistu #insinööriksi kuvakilpailuun

Julkaistu 2014-11-18 08:32:07 EET.

Insrinooribanneri_portaaliin.jpg

Marraskuun aikana käytävä valtakunnallinen kuvakilpailu nostaa insinööriopiskelijoiden yhteishenkeä ja tuo esille tekniikan alan koulutuksen mahdollisuuksia. Osallistuminen tapahtuu sosiaalisessa mediassa.

Valtakunnallinen #insinööriksi-kuvakilpailu alkaa lauantaina 1.11.2014 ja päättyy sunnuntaina 30.11.2014. Kilpailu on tarkoitettu kaikille AMK-insinööriopiskelijoille.

Kilpailun tehtävänä on kuvata maailmaa insinööriopiskelijan silmin. Kuvakilpailun avulla halutaan kirkastaa mielikuvaa insinöörikoulutuksen monipuolisista vaihtoehdoista ja antaa opiskelijoille mahdollisuus olla ylpeitä omista opinnoistaan.

- Toivomme, että osallistujat tuovat esille konkreettisia ja tunnistettavia asioita, jotka näyttävät miten monia erilaisia insinööriopiskelualoja Suomessa on tarjolla ja miten monipuolinen insinöörin työnkuva voi olla, kertoo kampanjavastaava Petteri Alanko.

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu verkossa lisäämällä kuva kisasovellukseen osoitteessa https://www.facebook.com/insinoorit tai Instagramissa merkitsemällä kuvan #insinööriksi (kuvan tulee olla julkisesti nähtävillä kaikille Instagram-käyttäjille). Kisaan voi osallistua useammalla kuvalla. Rekisteröityneet Facebook-käyttäjät voivat äänestää kuvia kampanjasivulla. Eniten ääniä kerännyt kuva voittaa kilpailun pääpalkinnon.

Kilpailun pääpalkintona on 1000 euron lahjakortti voittajan valitsemaan liikkeeseen. Lisäksi kaikkien muiden kuvien lähettäneiden kesken arvotaan yksi PlayStation 4 -konsoli (arvo n. 429 euroa).

Lisätietoja kampanjasta antaa:
Petteri Alanko, petteri.alanko@savonia.fi

https://www.facebook.com/insinoorit

"Insinöörit - Uusi sukupolvi” toimi vuoden 2013 loppuun saakka Inssi-hankkeeseen liittyvänä viestintäkampanjana. Kolmivuotisen hankkeen koordinoinnista vastasi Hämeen ammattikorkeakoulu ja hankkeessa mukana olivat kaikki insinöörikoulutusta järjestävät ammattikorkeakoulut sekä alan järjestöjä. Nyt vuoden 2014 alusta alkaen vastaavaa työtä on tehty Arenen tekniikan ryhmän kanssa, ryhmällä jossa on edustajat Hämeen ammattikorkeakoulusta, Metropolia Ammattikorkeakoulusta, Savonia-ammattikorkeakoulusta sekä Vaasan ammattikorkeakoulusta.

Takaisin