Opetus Palosaaren ja keskustan kampuksilla syksyllä 2015

Julkaistu 2015-08-24 11:00:14 EEST.

Palosaaren kampuksella opiskellaan tekniikkaa, liiketaloutta, tietojenkäsittelyä ja sosiaalialaa syksystä 2015 lähtien. Keskustan kampuksella (Raastuvankatu 33) ahkeroivat hoitotyön ja terveydenhoitotyön opiskelijat.

Kampusten sijainti kartalla täällä.

Palosaaren kampus

Palosaaren kampuksella opetus tapahtuu:

  • Wolffintie 30 -kiinteistön A- ja C-osissa
  • Yrkesakademin (YA) väistötilassa
  • Technobothniassa (Puuvillakuja 3)

Opintoasiainpalvelut eli opintotoimisto, kv-toimisto, opintotukitoimisto ja hakijapalvelut toimivat syksyn ajan YA-väistötilassa. Medibothnian peruskorjauksesta johtuen kulku YA-väistötilaan tapahtuu Koulukujan kautta.

LIITE_palosaari_kiinteistot.jpg

Yrkesakademin tiloihin kuljetaan Koulukujan kautta. Opiskelijaravintola Serveri palvelee remontin ajan Wolffintien toisella puolella sijaitsevan entisen koulurakennuksen tiloissa.

Tiedekirjasto Tritonia sijaitsee Yliopistonrannassa. Kaikkien alojen kurssikirjat löytyvät sisääntulokerroksesta (2. krs). Liiketalouden koulutusohjelmiin liittyvä muu aineisto on sijoitettu pääosin 3. kerroksen taloustieteiden kokoelmaan. 

Keskustan kampus

Opintotoimisto keskustan kampuksella (Raastuvankatu 33) sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja on avoinna tiistaista torstaihin klo 9-15. Kirjastossa on käytössä terveysalan kokoelma, ja se palvelee:

  • ma - ke klo 10.00 - 15.00
  • to klo 11.00 - 15.00
  • pe klo 11.00 - 14.00

Asiointi kirjastossa tapahtuu itsepalveluna päivittäin klo 11.00 - 12.00.

Keskustan kampuksella opiskelevat saavat opintotoimistosta opiskelijakorttiinsa (tai Kelan ateriatukikorttiinsa) tarran, jolla he saavat opiskelija-alennuksen Vaasan kaupunginteatterin Ravintola Kulmassa. Huom! Opiskelija-alennuksen saaminen Ravintola Kulmassa edellyttää tarraa, ja koskee vain VAMKin sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijoita.

wolffintie-30-havainnekuva_www.jpg

Koko Vaasan ammattikorkeakoulun toiminta keskittyy Palosaaren kampukselle vuoteen 2017 mennessä.

Lisätietoja:
jari.peltonen@vamk.fi

Takaisin