Nyytin marraskuun chateissa keskustellaan arjesta ja kiusaamisesta

Julkaistu 2016-11-01 08:23:37 EET.

Chatissamme jutellaan porukalla erilaisista opiskelijan elämää koskettavista asioista ja ilmiöistä. Välillä chattaillaan ennalta sovitusta aiheesta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Mukana juttelemassa on aina Nyytin työntekijä ja usein myös asiantuntijoita eri aloilta. Jos olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto kiinnostaa, niin hyppää mukaan keskusteluun.

Chatin löydät täältä. Marraskuussa chataillaan seuraavasti:

  • to 3.11.klo 18–20: Mistä on hyvä arki tehty? >> Tällä kertaa chatissa jutellaan siitä, millaisista asioista hyvä arki koostuu. Millaisia asioita tarvitset, jotta voit hyvin ja jaksat arjessa? Tuu mukaan pohtimaan ja vaihtamaan ajatuksia. Mukana chattailemassa on myös Marjo Nyytistä.
  • to 17.11. klo 18–20: Puhutaan kiusaamisesta! >> Tuu vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia kiusaamisesta ja pohtimaan yhdessä, miten kaikki voitaisi hyväksyä mukaan. Mukana keskustelemassa HYYn asiantuntija ja Marjo Nyytistä.

Chatin ohella voit vaihtaa ajatuksia myös Nyytin foorumilla. Voit saada ja antaa vertaistukea sinulle tärkeistä ja mieltäsi askarruttavista asioista, kuten opintojen aloittamisesta, työnhausta, yksinäisyydestä, tutustumisesta tai vaikkapa opinnoissa jaksamisesta. Liity mukaan foorumikeskusteluun täältä.

Nyyti ry - Mielen hyvinvointia opiskelijoille.
Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).


Takaisin