Nyytin joulukuun chatissa keskustellaan tulevaisuudesta

Julkaistu 2016-11-29 08:54:04 EET.

Chatissamme jutellaan porukalla erilaisista opiskelijan elämää koskettavista asioista ja ilmiöistä. Välillä chattaillaan ennalta sovitusta aiheesta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Mukana juttelemassa on aina Nyytin työntekijä ja usein myös asiantuntijoita eri aloilta. Jos olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto kiinnostaa, niin hyppää mukaan keskusteluun.

Chatin löydät täältä. Joulukuussa chattaillaan seuraavasti:

  • to 1.12.klo 18 – 20: Opinnot päättymässä – mitä seuraavaksi? Millaisia kysymyksiä opintojen päättyminen, työllistyminen ja tulevaisuus herättävät sinussa? Tuu mukaan pohtimaan ja vaihtamaan ajatuksia. Mukana chattailemassa on myös uraohjaaja Leena Itkonen HY:n urapalveluista ja Leena Nyytistä.

  • to 15.12. klo 18 – 20: Jouluchat >> Tällä kertaa chatilla ei ole mitään tiettyä teemaa, vaan voidaan jutella ihan mistä vain maan ja taivaan väliltä. Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia, juttelemaan niitä näitä tai ihan vaan hengailemaan. Mukana chattailemassa myös Päivi Nyytistä.

Chatin ohella voit vaihtaa ajatuksia myös Nyytin foorumilla. Voit saada ja antaa vertaistukea sinulle tärkeistä ja mieltäsi askarruttavista asioista, kuten opintojen aloittamisesta, työnhausta, yksinäisyydestä, tutustumisesta tai vaikkapa opinnoissa jaksamisesta. Liity mukaan foorumikeskusteluun täältä.

Nyyti ry - Mielen hyvinvointia opiskelijoille.

Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).

Takaisin