Nyytin chatissa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä - tule mukaan!

Julkaistu 2016-10-06 09:48:25 EEST.

Chatissamme jutellaan porukalla erilaisista opiskelijan elämää koskettavista asioista ja ilmiöistä. Välillä chattaillaan ennalta sovitusta aiheesta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Mukana juttelemassa on aina Nyytin työntekijä ja usein myös asiantuntijoita eri aloilta. Jos olet juttuseuraa vailla ja ajatusten vaihto kiinnostaa, niin hyppää mukaan keskusteluun.

Chatin löydät täältä. Lokakuussa chataillaan seuraavasti:

  • to 6.10. klo 18 - 20: Sana vapaa >> Tällä kertaa chatissa ei ole mitään tiettyä teemaa, vaan jutellaan ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä. Tuu mukaan vaihtamaan kuulumisia yhdessä toisten kanssa. Mukana chattailemassa on myös Annina Nyytistä.
  • ma 10.10. klo 18 - 20: Mitä sulle kuuluu? >> Chatissa jutellaan välittämisestä ja huolenpidosta - miten tuottaa hyvää fiilistä niin itselle kuin toisillekin. Samalla pohditaan, kuinka jeesata kaveria jolla on vaikeaa ja kysyä toiselta: Mitä sulle kuuluu - ihan oikeesti. Mukana chattailemassa ovat myös Marjo Nyytistä sekä vaparimme Eeva.
  • to 20.10. klo 18 - 20: Huolena kumppanin hyvinvointi >> Chatissa pohditaan porukalla, mitä tehdä jos kumppanin mielenterveys tai päihteiden käyttö huolestuttaa. Kenen puoleen kääntyä ja millaisia fiiliksiä tilanne herättää. Mukana chattailemassa ovat myös Nyytin Päivi sekä asiantuntijavieras Finfamin Kolmenkimppa-hankkeesta.

Chatin ohella voit vaihtaa ajatuksia myös Nyytin foorumilla. Voit saada ja antaa vertaistukea sinulle tärkeistä ja mieltäsi askarruttavista asioista, kuten opintojen aloittamisesta, työnhausta, yksinäisyydestä, tutustumisesta tai vaikkapa opinnoissa jaksamisesta. Liity mukaan foorumikeskusteluun täältä.

Nyyti ry - Mielen hyvinvointia opiskelijoille.
Lisätietoa toiminnastamme: www.nyyti.fi. Löydät meidät myös somesta: Instagram (@nyytiry), Twitter (@nyyti_ry) ja Facebook (nyytiry).


Takaisin