Nuoret hoi – Vaasa on Jackpot!

Julkaistu 2013-02-19 10:02:41 EET.

Tervetuloa Vaasan kultarannikolle, josta maailma ammentaa energiateknologiaa ja jossa aurinkopäivät vietetään purjeveneessä. Kaikki voivat yhdistää opiskelun, työn ja onnellisuuden Suomen parhaassa kaupungissa.

Pääset tutustumaan Vaasan opiskelu- ja työmahdollisuuksiin pelaamalla seudun omaa hedelmäpeliä osoitteessa www.vaasaonjackpot.fi 18.2. – 3.4. Kaikkien Jackpotin pyörittäneiden kesken arvotaan tuotepaketti, joka sisältää mm. opiskelijakämpän pölypunkit ojennuksessa pitävän robotti-imurin.

Vaasa on Jackpot, koska se on opiskelijakaupunki sanan todellisessa merkityksessä. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, tarjolla on yli 30 eri yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkintoa suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Vaasan kaupunki toteuttavat nyt toisen kerran markkinointikampanjan, jolla pyritään nostamaan seudun profiilia opiskelupaikkana. Kampanja on suunnattu 15–24-vuotiaille opiskelupaikkaa pohdiskeleviin nuoriin. Kampanja toteutetaan sosiaalisessa mediassa ja www-sivuilla. Toteutettavalla yhteismarkkinoinnilla halutaan viestiä seudun vahvuuksista ja pitää huolta oppilaitostemme ja seudun vetovoimasta.

Takaisin