MATCHing 16.9 = Opiskelija + Yritys

Julkaistu 2021-09-13 10:39:03 EEST.

Hei!

Ei ole kai ohi mennyt, että järjestämme MATCHing-tapahtumaa taas tänä vuonna, viime vuoden koronatauon jälkeen!?

Tänä vuonna tapahtuma pidetään Puuvillakujalla, Technobothnian pääoven edessä. Aloitamme klo 11 ja jatkamme puoli neljään asti. Ja päivä on siis ensi viikon torstai, 16.9.

Mikä  MATCHing sitten on? Noh, jos opiskelet tekniikkaa, haluat työpaikan taikka opinnäytetyöaiheen tai muuten vaan haluat luoda uusia kontakteja, MATCHing on juuri sinun tapahtuma! Paikalla on 18 tekniikan alan yritystä jotka etsivät (tulevia) insinöörejä. Ja he ovat, ihan niin kuin teitäkin, olleet aika yksinäisiä viime puolentoista vuoden aikana ja haluavat mielellään tavata ihmisiä nyt! Niin tule nyt edes moikkaamaan! 

Ja myös nyt sitä, että tarjoamme ILMAISTA KAHVIA JA PULLAA meidän Sinkkukahvilassa TB:n pääoven edessä. Ihan nyt vaan sen takia kannattaa tulla!

Mitä sinun tarvitse sitten tehdä ennen MATCHingiä, ilmoittautua? Ei, sinne saa tulla ihan drop-inninä! Jos toki haluat valmistautua vähän niin kannattaa ottaa uusi versio CV:stäsi, ja ehkä käyntikorttikin, mukaan. Ja sitten voit tietysti swaippaa yritykset läpi TÄÄLLÄ. Toki sitä mitä et saa jättää tekemättä on napata oikeinväriset tarrat mukaan kun tulet tapahtumaan, meidän ”Traffic Light Partyn” takia. Näet mitä se on kun tulet.

Alla olevien linkkien kautta voit ilmoittautua MATCHing:in Speed Datingiin. Kaikille osallistujille uniikit haalarimerkit! 

Huom! Emme pysty ottamaan vastaan enemmän kuin 30 osallistujia/erä ja ilmoittautumislomakkeet sulkeutuvat automaattisesti kun on tullut 30 ilmoittautumista. Eli jättäkää tilaa muille, ja ilmoittaudu vain yhteen dating-tilaisuuteen (samat yritykset molemmissa).

 

Speed Dating erä 1, klo 12.00

Speed Dating erä 2, klo 14.00

Takaisin