Lukiopäivä tuo yli 2000 lukiolaista Palosaaren kampukselle to 8.10.

Julkaistu 2015-10-01 10:51:22 EEST.

VAMK ja Vaasan yliopisto järjestävät yhteistyössä Lukiopäivän torstaina 8.10.2015 klo 10.00 - 15.00. Tapahtumaan Palosaaren kampukselle odotetaan lähes 2100 Länsi-Suomen lukiolaista. Ryhmiä saapuu yhteensä 38 lukiosta muun muassa Kokkolasta, Lapualta, Porista sekä Järviseudun alueelta.

Lukiopäivässä esitellään korkeakoulunaapurusten monialaista koulutustarjontaa ja viihtyisää Palosaaren merikampusta nuoria kiinnostavalla tavalla. Tarjolla on koulutusesittelyjä, näyteluentoja ja minimessuja, lisäksi tekniikan opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa on lukuisia toiminnallisia pisteitä.

Huom! Varauduthan siihen, että päivän aikana kampuksella parveilee sankoin joukoin tulevia opiskelukavereitasi, joten käytävät voivat ruuhkautua. Myös kaikki parkkipaikat Wolffintiellä, VAMKin puoleisessa reunassa Luotsi-rakennuksesta Palosaarentien risteykseen saakka, on varattu vain busseille. Busseille varattu alue on erotettu selkeästi lippusiimoin.

Lukiolaiset ruokailevat yliopistolla, joten ravintola Serveri palvelee VAMKin opiskelijoita ja henkilökuntaa normaalisti.

Lisätietoja:
merja.salomaki-jurkka@vamk.fi

Takaisin