Lukiopäivä tuo 1700 vierasta Palosaaren kampukselle torstaina 12.10.

Julkaistu 2017-10-10 12:57:00 EEST.

VAMKin ja Vaasan yliopiston yhteinen Lukiopäivä järjestetään jo yhdeksättä kertaa, torstaina 12.10.2017 klo 9.30 – 15.00. Länsi-Suomen lukiolaisille suunnattuun info- ja tutustumispäivään on tänä vuonna tulossa yli 1700 vierasta.
 
VAMKin ja yliopiston koulutusta esitellään ja hakuneuvontaa tarjotaan messutyyppisesti sosiaali- ja terveyslan oppimiskeskus Aleren Torilla. Siellä on tarjolla tietoa myös opiskelijakuntien toiminnasta, Vaasasta, asumisesta, vapaa-ajasta ja työelämästä. Lisäksi kummankin korkeakoulun tiloissa pidetään näyteluentoja. Tekniikan ala esittäytyy opastetuilla kierroksilla tekniikan opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa. Tiedekirjasto Tritonia toivottaa vieraat tutustumaan omatoimisesti.

Päivän aikana kohtaamme sankoin joukoin tulevia opiskelijoitamme, joten käytävät voivat ruuhkautua. Lukiolaiset saapuvat kampukselle klo 9.30, 10.30 ja 12.00. Kampuspäivä alkaa kolmella yhteisellä Tervetuloa-tilaisuudella yliopiston Levón-auditoriossa. Bussit saapuvat ja lähtevät Wolffintieltä, joten kehotamme tarkkaavaisuuteen alueella liikkuessa. Kampuksen pysäköintialueet ovat normaalisti käytössä kuitenkin siten, että kadunvarren pysäköinti on varattu vieraiden busseille VAMKin päärakennuksen edestä Technobothnian Puuvillakujan kohdalle saakka. Lukiolaiset lounastavat Mathdildassa, Serverissä ja Aleressa.

Tervetuloa tutustumaan päivän tarjontaan ja toivottamaan vieraamme tervetulleeksi!

Lisätietoja päivän kulusta ja käytännön asioista
-Eva Sundell VAMK, eva.sundell@vamk.fi
-Nina Jokiaho Vaasan yliopisto, nina.jokiaho@uva.fi

Takaisin