Kylmä ilma aiheutti palohälytyksen - kiitos reippaasta toiminnasta!

Julkaistu 2016-01-21 11:33:08 EET.

Äskeinen palohälytys aiheutui tuulikaapissa sijaitsevan paloilmaisimen liian suuresta lämpötilavaihtelusta.
Ulkoa tulevan kylmän ilman vuoksi tuulikaapin lämpöpuhallin puhalsi niin kuumaa ilmaa, että paloilmaisin reagoi kuumuuteen.

Sähköurakoitsijaan on oltu yhteydessä, ja kyseinen paloilmaisin tullaan vaihtamaan teknisesti toisenlaiseen vielä tämän päivän aikana.

Pelastuslaitos halusi välittää kiitoksensa koko henkilöstölle ja opiskelijoille aktiivisesta toiminnasta. He olivat jopa hieman ihmeissään siitä, kuinka hienosti evakuointi tapahtui oikealle kokoontumispaikalle takapihan parkkipaikalle. Edellisestä palohälytyksestä on siis selkeästi opittu, kiitos siitä teille kaikille!

Mahdollisissa vastaavissa tilanteissa pyydän kiinnittämään huomiota vielä siihen, että poistutaan lähintä ulko-ovea käyttäen. Kaikki hätäpoistumistiet avautuvat vihreä muovikupu rikkomalla tai henkilökunnan iLock -avaimella.

Ulko-ovista aukeaa sähköisesti vain toinen puoli, mutta työntämällä sivulehteä aukeaa myös toinen toinen puoli ovesta.

Opettaja poistuu luokista viimeisenä varmistaen, että tila on tyhjä. Hissejä ei saa käyttää palohälytyksen aikana. Liikuntaesteiset henkilöt avustetaan ulos. Mikäli huomaatte jonkun vielä jääneen sisälle, ottakaa yhteys turvallisuushenkilöstöön.

Mikäli teillä on muita huomioita palohälytystilanteesta turvallisuutemme parantamiseksi, käyttäkää feedy -lomaketta tai sähköpostilla sanna.torkko@vamk.fi.

Takaisin