Odotettu AXS17-tapahtuma on julkaistu - ilmoittaudu nyt!

Julkaistu 2016-12-09 08:19:10 EET.

Työelämän luonne muuttuu jatkuvasti. Tulevaisuudessa uraa rakennetaan ja johdetaan aivan kuin omaa startup-yritystä. Jokaisen kannattaakin varmistaa, että omalle osaamiselle on kysyntää, sillä työpaikat on löydettävä itse.

Avain menestykseen piilee laajassa verkostossa. Nuorena, työelämän kynnyksellä verkostoa ei yleensä vielä ole, siitä huolimatta että se on yksi tärkeimpiä avaimia työelämään. Tätä me haluamme nyt edesauttaa.

AXS17 [access] on kiitotie oman verkoston luomiselle. Torstaina 19.1.17 klo 16-18 Fontanassa järjestettävässä reaaliajan LinkedIn-tapahtumassa 150 opiskelijaa saa ainutlaatuisen tilaisuuden tavata lähes 50 alueen työelämän tärkeää vaikuttajaa ja luoda heihin kontakteja, jotka voivat olla kultaakin kalliimpia. Miltä kuulostaisi kesätyöpaikan, harjoittelupaikan tai varsinaisen työpaikan mahdollistaminen? Nyt sinulla on tilaisuus siihen!

Ilmoittautuminen avataan tiistaina 13.12.16 klo 10.00, ilmoittaudu osoitteessa www.axsvaasa.fi. Ole nopea, mukaan mahtuvat vain ensimmäiseksi ilmoittautuneet.

Tulevaisuutesi menestystä johdat Sinä!

kuva_Kiitotie.jpg

Lisätietoja:
heidi.hellstrom@vamk.fi

Takaisin