Kiinnostaako Punainen Risti ja mitä siellä voi tehdä?

Julkaistu 2020-09-14 09:50:53 EEST.

Suuren järjestön toiminnan hahmottaminen tai itselle sopivan vapaaehtoistehtävän löytäminen voi hankalaa, ja tähän pyrimme vastaamaan nyt järjestämällä verkkomiitin keskiviikkona 30.9. klo 18.30-19.30.

Nuoret Punaisessa Ristissä ovat alle 29-vuotiaita toimijoita. Joskus kuitenkin suuren järjestön toiminnan hahmottaminen tai itselle sopivan vapaaehtoistehtävän löytäminen voi hankalaa, ja tähän pyrimme vastaamaan nyt järjestämällä verkkomiitin keskiviikkona 30.9. klo 18.30-19.30.

Tilaisuuksia järjestetään syksyn aikana yhteensä kolme. Ensimmäisen tapaamisen teema on ensiapu ja valmius, jolloin esittelemme ensisijaisesti näitä toimintamuotoja. Kerromme hyvin lyhyesti myös Punaisesta Rististä yleisesti. Tilaisuuden loppupäästä on varattu runsaasti aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Voit tuolloin kysyä myös muista toimintamuodoista ja saada apua siihen, miten sinä voit päästä mukaan toimintaamme. Mukana on nuorisotoimikuntamme edustajia vastailemassa kysymyksiin piirityöntekijän kanssa.

Pistä siis päivä kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan täällähttps://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/8771

Ilmoittautuneille lähetämme lisäohjeistusta ja liittymislinkin verkkomiittiimme. Tilaisuuteen ilmoittautuminen tai osallistuminen ei sido sinua yhtään mihinkään. Voit ilmoittautua mukaan myös jo nyt, vaikket pääsisikään ensimmäiselle kerralle, vaan jäät odottamaan mieluummin muita kertoja.

Tervetuloa linjoille!

Terveisin,
Taija Savolainen

Nuoriso- ja monikulttuurisuustoiminnan kehittäjä
p. 040 579 2771
Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri
Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä

Takaisin