Keksintösäätiön tunnettuuskyselyyn vastasi 36 VAMKin opiskelijaa

Julkaistu 2012-10-22 14:51:19 EEST.

Ammattikorkeakouluissa viikoilla 38–42 toteutetun tunnettuuskyselyn toimeksiantaja oli Keksintösäätiö. Kyselyllä haluttiin selvittää, miten hyvin tai huonosti Keksintösäätiö ja sen palvelu Tuoteväylä tunnetaan ammattikorkeakouluissa 2. vuosikurssin opiskelijoiden keskuudessa ja millaisia mielikuvia Keksintösäätiö ja Tuoteväylä herättävät.

Vaasan ammattikorkeakoulussa kyselyyn vastasi yhteensä 36 henkilöä. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin 2 kappaletta Magisso-teekuppeja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Lisätietoja tutkimuksesta:
Rauno Ervelius, Keksintösäätiö, rauno.ervelius@keksintosaatio.fi

Lisätietoja Tuoteväylä-palvelusta:
Petri Niinisalo, innovaatioasiamies, petri.niinisalo@uwasa.fi


Keksintösäätiö etsii ja arvioi yksityishenkilöiden ja alkavien yritysten uusia keksintöjä ja innovatiivisia ideoita sekä auttaa kehittämään niistä liiketoimintaa koko maan kattavan verkostonsa avulla. Tuoteväylä on Keksintösäätiön valtakunnallinen ja maksuton asiantuntijapalvelu, joka tarjoaa neuvoja ja tukea keksintöjen kehittämiseen. Tavoitteena on löytää nopeasti lupaavat ideat ja keksinnöt, joilla on mahdollisuuksia kasvuun ja kansainväliseen liiketoimintaan. Lue lisää Keksintösäätiön Tuoteväylästä: www.keksintosaatio.fi tai www.facebook.com/tuotevayla

Takaisin