Keksintösäätiöltä 16 000 euroa VAMKin innovaatiotoimintaan

Julkaistu 2012-04-10 13:12:02 EEST.

Keksintösäätiö on myöntänyt 16 000 euroa VAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan innovaatioiden ja liikeideoiden arviointeihin, selvityksiin, prototyyppien rakentamiskustannuksiin ja muihin vastaaviin toimenpiteisiin.

Business Factoryn VAMKille hakema rahoitus maksetaan vuoden 2012 aikana kolmessa jaksossa, ja se on varmuudella käytettävissä 31.8.2012 saakka. Tavoitteena on rahoittaa seitsemää ehdotusta ja ohjata Keksintösäätiön Tuoteväylään 10 ehdotusta. Mikäli tulostavoitteista jäädään, Keksintösäätiöllä on oikeus joko vähentää tai evätä rahoitus vuoden viimeiseltä kolmannekselta.

Lisätietoja: Innovaatioasiamies Petri Niinisalo, puh. +358 44 769 8319, petri.niinisalo@uwasa.fi

BusinessFactoryssa vaasalaisten korkeakoulujen opiskelijat ottavat yrittäjyyden ensiaskelia asiantuntijoiden tukemina todellisten liiketoimintaprosessien kautta.

Keksintösäätiö etsii, arvioi ja auttaa kehittämään yksityishenkilöiden ja alkavien yritysten keksinnöistä ja innovatiivisista ideoista liiketoimintaa. Uusi valtakunnallinen palvelu tarjoaa ideoille järjestelmällisen ja yhtenäisen arvioinnin. Lupaavat ideat, joilla on mahdollisuuksia kasvuun ja kansainväliseen liiketoimintaan, jalostetaan nopeasti yritysaihioiksi tai lisensointihankkeiksi kokeneiden liiketoimintaosaajien kanssa.

 

Takaisin