Kehitteillä uusi opintokokonaisuus ”Luova strateginen ennakointi”

Julkaistu 2012-09-28 13:00:13 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulu osallistuu EU:n rahoittamaan projektiin, Elinikäisen oppimisen ohjelma, jossa kehitetään uutta opintokokonaisuutta aiheesta luova strateginen ennakointi. Projektissa on VAMKin ja Aalto yliopiston, Länsi-Suomen muotoilukeskus Muovan lisäksi partnereita Tanskasta, Bulgariasta, Sloveniasta ja Espanjasta.

VAMKin liiketalouden ja tekniikan yksiköt ovat mukana projektissa yhteisvoimin. Yliopettajat Satu Lautamäki ja Lotta Saarikoski osallistuivat Sofiassa 24-27.9.2012 pidettyyn projektin workshoppiin, jossa partnerit viimeistelivät 30 ECTS:n laajuisen opintomoduulin sisältöä. Opintomoduuli koostuu viidestä kurssista ja innovaatiotyökalulaatikosta, ja sitä tullaan testaamaan kussakin partnerikorkeakoulussa lukuvuoden 2012-2013 aikana. Lisäksi Satu Lautamäki esitteli projektia ja luennoi innovaatiojohtamisesta University for National and World Economy -yliopistossa.

ryhmäkuva_sofia2012_.jpg

sofia_workshopkuva2_.jpg

Lisätietoja: www.muova.fi/csf

Hanke on rahoitettu Euroopan komission tuella. Tästä julkaisusta (tiedotteesta) vastaa ainoastaan sen laatija, eikä komissio ole vastuussa siihen sisältyvien tietojen mahdollisesta käytöstä.

Teksti ja kuvat: Satu Lautamäki ja Lotta Saarikoski

 

DEF flag-logoeac-LLP_FI.jpgcsf_logo.jpg

Takaisin