Kausi-infulenssarokotukset sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille

Julkaistu 2013-11-19 08:19:22 EET.

Hyvät sosiaali- ja terveysalan opiskelijat!

On kausi-influenssarokotusten aika! Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen tämän vuotisen ohjeistuksen mukaisesti myös kaikki sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovat oikeutettuja saamaan ilmaisen kausi-influenssarokotteen! Kts. THL:n teksti alla.

Potilaiden ja asiakkaiden hoitoon ja huoltoon osallistuva sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökunta

Kansallisen rokotusohjelman osana toteutettavilla sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökunnan rokotuksilla on kaksi erillistä tavoitetta: rokotuksilla pyritään suojaamaan sekä potilaita että merkittävässä riskissä olevaa henkilökuntaa influenssalta. Syys- ja talvikaudella 2013–14 rokotuksiin ovat oikeutettuja kaikki potilaiden ja asiakkaiden välittömään hoitoon ja huoltoon osallistuvat sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Rokotettaviin sisältyy myös päiväkodeissa lasten parissa toimiva henkilökunta. On huomattava, että myös vastaavassa työssä toimivat sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovat oikeutettuja rokotuksiin.”

Rokotuksen saatte täältä koululta, pidämme kaksi rokotuspäivää. Rokotamme sekä maanantaina 25.11. klo 8-14 että tiistaina 26.11. klo 8-14 terkkarin tiloissa. Rokotuspäivänä voitte tulla ilman ajanvarausta, mutta huomioittehan kuitenkin että klo 8-9 ja klo 12-13 meillä on sairaanhoidon vastaanotto joten silloin voi olla muissakin asioissa olevia opiskelijoita paikalla ja odotusaika saattaa tämän vuoksi venyä.

Suojaa itsesi ja lähellä olevasi!

Terkkarit, Ulla & Hanna

Takaisin