Kansainvälistä korkeakouluosaamista vaihdettiin VAMKissa

Julkaistu 2016-03-29 15:00:00 EEST.

Palosaaren merikampus täyttyi kansainvälisistä vieraista 14.–17.3., kun kahdeksasta eri maasta saapuneet korkeakoulukumppanit saapuivat International Days -tapahtumaan VAMKiin.

International Days -tapahtumassa kannustetaan niin opiskelijoita kuin henkilöstöä ulkomaan opiskelija- tai asiantuntijavaihtoihin ja annetaan opiskelijoille mahdollisuus kotikansainvälistyä. Teemapäivien tapahtumat tarjosivat ammatillisen tiedonvaihdon lisäksi erinomaiset kansainväliset verkostoitumismahdollisuudet esimerkiksi erilaisia yhteisiä projekteja silmällä pitäen.

Katso kuvakimara tapahtumasta!

www_yleiso.jpg

Espanjasta, Belgiasta, Hollannista, Saksasta, Kreikasta, Tanskasta, Puolasta ja Liettuasta saapuneet vieraat nauttivat neljän päivän ajan mielenkiintoisesta ohjelmasta, uusista tuttavuuksista, ideoista ja ajatuksista.

www_kekale.jpg

VAMKin rehtori Tauno Kekäle esitteli vieraille Suomen kauneinta kampusta ja kertoi Vaasassa sijaitsevasta Pohjoismaiden suurimmasta energiakeskittymästä.

www_MartinTuominen.jpg

International Days -tapahtuman isäntinä toimivat VAMKin liiketalouden ja tekniikan alat. Johtajat Elina Martin ja Jorma Tuominen olivat iloisia päästessään kertomaan vieraille VAMKin työelämän tarpeita palvelevista opinnoista.

www_minifair1.jpg

VAMKin opiskelijoilla ja henkilöstöllä oli mahdollisuus osallistua korkeakoulukumppaneiden pitämille luennoille sekä minimessuille, jossa vieraat esittelivät omia korkeakoulujaan.

www_PetarFranSasa.jpg

Fran Petar (vas.) edusti Kroatiassa sijaitsevaa Pula University of Applied Sciences -korkeakoulua.

www_SchepWillemsen.jpg

Hollannista saapuneet Piete Schep ja Niels Willemsen kertoivat opiskelusta Avans Hogeschoolissa.

www_SmedsPetar.jpg

VAMKin opettajat ja vieraat kokoontuivat työpajaan miettimään tekemäänsä yritysyhteistyötä ja jakamaan parhaimpia käytäntöjään. VAMKin koulutuspäällikkö Peter Smeds ja professori Sasa Peter Kroatiasta olivat tyytyväisiä työpajan antiin.

www_kahvit.jpg

Vieraille oli tarjolla myös runsaasti vapaa-ajan ohjelmaa mukavan yhdessäolon ja kaupunkiin tutustumisen merkeissä.

Kuvat: Eliina Salmela, Jonna Kaunio


Takaisin